Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit éreztetek mikor tudatosult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek mikor tudatosult bennetek, hogy a meleg szeretkezés az anális szex?

Figyelt kérdés

Engem félelemmel töltött el, hogy mit jelent meg milyen érzés, de hallottam olyat is aki annyira fiatalon vesztette el a szűzességét (nem is volt felvilágosítva), hogy lényegében akkor tudta meg, mikor a másik srác kezdett behatolni..

Egyáltalán tudtátok magatokról, hogy melegek vagytok mikor először hallottatok az análról?

Azt hangsúlyoznám, hogy melegekhez szól a kérdés!!

tegnap 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden meleg análszexel. Van akik csak kiverik egymásnak, vagy szopnak/szopatnak.
tegnap 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem azonosítom a kettőt. Nálam sosem volt és sosem lesz anális téma, ennek ellenére volt együtt élős,tartós párkapcsolatom, nem is egy.

Sok mindennel lehet egymásnak örömet okozni, ami nem anál.

tegnap 12:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, de klasszikus értelemben akkor is az anál a szex. A többi az orális szex, petting stb.
tegnap 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3# Nem. Az orális aktus, meg a kiverés is szex.
tegnap 13:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Valóban szexuális tevékenység és értem én, hogy valakinek elég..de akkor értsd úgy, hogy mit gondoltál mikor először hallottál róla? Arra az időszakra gondolok mikor felvilágosultunk. 😅

(Akár általános, akár később.)

tegnap 13:16
 6/10 steven95 ***** válasza:
100%

Annyira régen hogy nem is emlékszem. Már másodikos kisiskolás koromban biztosan tudtam róla, hogy fenékbe is be lehet tenni. Nem volt újdonság hogy férfiak között csak erre van lehetőség.

A kérdésed halványan indukál valami olyasmit amire az előző válaszolók is reagáltak: a melegségnek semmi köze az análhoz. Tehát olyan nincs hogy húú de vágynék egyet a fenekembe.. és "jaaaa, akkor meleg vagyok".

A másik: az ánusz nem nemiszerv mint egy vagina, szerintem nem egyértelmű hogy van e egy belső ösztön melegeknél arra hogy a behatolásra vágyjál, amikor még soha nem történt ilyesmi és még ismeretlen számodra a szexuális kiteljesedésed lehetőségei. Én inkább tartom egyfajta felfedezésnek. Nyilván a (behatolni kívánó) környezet serkenti eme dolog felfedezését, de attól még szeretni nem fogod egyértelműen.

Valaki elfogadja és kihozza belőle a legtöbbet, hogy ez egy lehetőség, valaki nem él vele, vagy meg se fordult a fejében.

tegnap 13:47
 7/10 Nemtomfantom ***** válasza:
100%

Hát én ehhez a kérdéshez nem ittam ma elég kávét. Pisti válaszát elolvasva is csak max kapizsgálom.

Szerintem iskolás korában az ember már szerez valami hallomást, hogy fiú-fiú között behatolásos közösülés csak egy lyukon történhet. Fene emlékszik már rá, hogy megrémisztett, vagy nem, ha igen, akkor ezek szerint nem eléggé😃

tegnap 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Én maradok az amerikai álláspont-nál. Csak a vaginális szex a szex, a többi csak segítség nyújtás a maszturbálásban. :D
tegnap 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Már gyermekkoromban éreztem, hogy a passzivitást élvezem. Mikor megtudtam, hogy a melegek közötti szeretkezésnél anális behatolás is van akkor nagyon örültem. Egy csepp félelmet nem éreztem. Egyedül csak az nem volt világos, hogy hogy lehet elérni azt, hogy gond nélkül bemenjen.
tegnap 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:

"Én maradok az amerikai álláspont-nál. Csak a vaginális szex a szex, a többi csak segítség nyújtás a maszturbálásban. :D"

A kérdező ki is hangsúlyozta azt, hogy a kérdése a melegekhez szól. Te melegnek érzed magad?

tegnap 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!