Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Illő azt mondani egy homoszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illő azt mondani egy homoszexuális együtt létre, hogy szeretkezés?

Figyelt kérdés

ma 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Igen!!!!
ma 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
De.
ma 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem?
ma 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire tudod akkor minek kérdezed?csak trollkodni akarsz?
ma 09:37
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Persze
ma 09:37
 6/13 A kérdező kommentje:
heteroktol akartam kérdezni, mert nem tudom hogy illő e
ma 09:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőnek megy análba az szeretkezés???

Ugyanúgy szeretkeznek a meleg férfiak is mint egy hetero pár. Az érzelem az érzelem és ugyanúgy szerelmesek ők is.

Egy meleg férfi édesanyja!

ma 09:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hetero lányként válaszoltam azt, hogy persze. Amikor a férjemmel análozunk, az is szeretkezés. Semmi különbség nincs abban, hogy két férfi csinálja vagy ellenkező neműek. Amúgy sem a konkrét cselekvést nevezed meg a szeretkezéssel sem, hanem az egész szexuális tevékenységet. Szerintem senki nem vaginális penetrációt ért szeretkezés alatt :D számtalan egyéb formája is lehet a szexnek, én összefoglalóan hívom szeretkezésnek, és ebből következik, hogy az anál is az (sőt, a homoszexuális anál is az).
ma 09:49
 9/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%

"Bocsi, hívő vagyok és hiszem hogy Isten nem arra találta ki a feneket hogy a melegek abba tolják be farkukat, ki éljék a vágyaikat"

Akkor mi fenének rakta a férfi G-pontot, a prosztatát, olyan helyre, amit legjobban az ánuszon keresztül lehet ingerelni behatolással? Isten nem csinál semmit ok nélkül, ugyebár...

Figyu, szíved joga utálni bárkit. De akkor ne takarózz a kitalált barátoddal. Ne legyél gyáva p*cs.

ma 09:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Heterók is análoznak.
ma 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!