Erősen rövidlátók! Ti leveszitek a szemüvegetek szeretkezés, fürdés estleg úszáshoz, vagy szemüvegben maradtok inkább?
Úszáshoz nem veszem le, mert szemüveg nélkül szédülök.
Szeretkezéshez persze, akkor nem "látni" kell :D
Le veszem szeretkezés és fürdés közben is.
Ha úszni megyünk vagy strandra akkor kontaktlencsét teszek be, tehát akkor is leveszem.
Nekem a férjem mindkét szeme kb -4.5, nem tudom, ez belefér-e az erősen rövidlátó kategóriába.
Mindenesetre fürdéshez általában leveszi, kivéve, ha úgy zuhanyzik, hogy az arcát és haját nem tervezi megmosni (pl szex előtt vagy után felfrissíteni magát, vagy csak pl a talpát akarja mert megizzadt vagy ilyenek, értitek), ilyenkor magán szokta hagyni.
Úszáshoz, strandoláshoz 1 napos kontaktlencsét szokott betenni.
Szexnél attól függ. Van, hogy magán hagyja, és csak akkor veszi le, ha zavarja. Tehát igazából néha közben dől el, pl ha csak én orálozom rajta vagy lovagolok, akkor fent hagyja, ha meg pl misszionárius, akkor leveszi mert lecsúszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!