Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Apák, hogy fogadnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 20:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
19%

Tudom, hogy nem te írtad, annak szólt, aki írta, csak nem akartam annyi kommentet írni, így egybe írtam.

Sehol nem fogsz olyan oldalt találni, ami egyértelműen kimondja, hogy genetikai eredetű, kerestek géneket nem nagy sikerrel. Újabban meg egyre inkább az a szakvélemény a kutatások alapján, hogy nem genetikai eredetű. Linkelni nem fogok, nézz utána, nem lesz nehéz megtalálni.

2020. júl. 2. 15:42
 42/47 anonim ***** válasza:
96%
Attól 40-es, hogy ezen gondolkoztok milyen eredetű, attól aki meleg az is marad. Ő attól ugyanúgy boldog az azonos nemű társával. Másrészt rengeteg meleg jó családi körülmények között élt, nem intézetben. Az lenne a legfontosabb, hogy a melegeket elfogadják mindenhol, nyugodtan éljenek. Mivel egy meleg sem érdemel bántást,megalázást azért amiért ilyen. És sajnos a hozzád hasonló gondolkodás sok meleg életébe került. Ezen kellene gondolkoznod nem az okokon, bár nektek hiába írnak bármit csak a saját hülyeségeteket írjátok.
2020. júl. 2. 15:53
 43/47 anonim ***** válasza:
96%

Nem is tudom mire alapozod azt,hogy az intézetben felnőtt gyerekek nagyobb eséllyel melegek.

Semmilyen kutatás nincs a teljes populációra nézve,így hogyan is lehetne összehasonlítani az átlag embert az intézetben felnőttekkel?

2020. júl. 2. 15:55
 44/47 anonim ***** válasza:
12%
Nézz utána. Nekem nincs kedvem tovább a vitához.
2020. júl. 2. 15:59
 45/47 anonim ***** válasza:
6%
Kitagadnám, mint minden normális ember.
2020. okt. 16. 05:26
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lenne,csak vigyázzon magára
2020. okt. 16. 13:14
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekemet mindenhogyan szeretem, ha meleg, leszbikus, biszex, még akkor is ha közli hogy úgy érzi rossz testbe született és nemet akar váltani.

Az igazi szeretet feltétel nélküli. Azt akarom, hogy a gyerekeim boldogok legyenek. Hangyafing mértékben se érdekel, hogy ha azonos nemű párral érzi magát boldognak. Egyszerűen nem számít. És ez amúgy sem választás kérdése.

A legjobb barátom meleg, és sajnos láttam, hogy rettenetesen nehéz időszakon ment át, amikor bevallotta a családjának a dolgot. Nem kívánom senkinek. 19 éves korában történt, az apja, a vallomás után úgy megverte hogy kórházban kötött ki, az anyja szóba se állt vele többet, miután kijelentette akkor és ott, hogy az ő fia meghalt. Az egyetlen aki támogatta a családból, a húga. Egyedül vele tartja a kapcsolatot. Most 33 éves, és azóta, 19 éves kora óta van együtt a párjával boldogan. Jelképes esküvőt, bulit is tartottak már, karikagyűrűket hordanak és bejegyeztették a kapcsolatot hivatalosan is:)

A barátaik ês a párja családja is teljesen elfogadták őket😊 A mérgező egyéneket pedig kizárták az êletükből nagyon helyesen!

2020. nov. 25. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!