Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?
18as vok újra!
21es!szerinted mit kellene tennie egy szülőnek ha megtudta h meleg a gyereke????
Akkor is a gyerekem, akit felneveltem és segítenem óvnom kell amíg lehetőségem van rá!
22!
21 vagyok. Abban igazad van, hogy ugyanúgy a gyereked marad, én nem is mondtam olyat, hogy ki kellene tagadnia vagy hasonló. Szerintem a megfelelő hozzáállás elfogadni a jelenlehi helyzetet és helyén kezelni a dolgot, hogy ne érezze, hogy kitagadják, ugyanakkor nem bátorítani a homoszexualitásra. Ha genetikai eredetű lenne, akkor azt mondanám, hogy szemet hunyok felette, de egyre inkább bizonyos és bebizonyított, hogy nem genetikai eredetű, így nem tudnám soha elfogadni, ha homoszexuális életvitelt folytatna. Ez az igazság, az igazság pedig sokaknak nem tetszik, de akkor sem genetikai eredetű.
Én elmondtam a szüleimnek, a válaszuk rövid volt, tömör és közös:
Kifelé a házamból... ilyenkor mutatkoznak meg az igazi szülők, szerencsére egyetemista vagyok azóta, de a meló nehéz, hogy tudjak mindent fizetni, velük azóta se tartom a kapcsolatot. Ők sem keresnek.
Nem azért de mi köze van bárkinek egy ember szexualitásához és ahhoz, hogy mit csinál a hálószobában és kivel? Mennyivel jobb pl az a hetero fiúcska aki mondjuk erőszakos, gyerek, állat vagy valami egyéb beteg dologra izgul a 4 fal között? Ja azzal minden oké, hiszen legalább a lányokat szereti meg úgysem látom mire veri a szobájában?
Ha valaki nem tudja megemészteni a gyereke homoszexualitását, akkor meg lehet kérni rá a gyereket, hogy ne hozzon haza fiút mert nem vagyok erre kíváncsi, csinálja házon kívül az ilyen jellegű magánügyeit stb de ezért kitagadni valakit nagyon magas fokú (érzelmi) unintelligenciára és korlátolságra vall.
#26 Tökéletesen egyetértünk.
Szerintem nem kell mondanom, apám tipikus régimódi falusi ember, anyám meg nagyvallásos...
#25. voltam és 19 éves.
"Miért lenne akkor teljesen korlátolt, homofób szülóknek homoszexuális gyereke? Dacból? Baromság."
Igen, baromság amit írsz. Én mint életvitelre azt értem, hogy nyíltan meleg, férfiakkal szexel, férfival él kapcsolatba. Nem feltétlen tehet róla, hogy az ilyen vágy kialakult benne, de ha így él benne marad ebbe az ördögi körbe. A még deviánsabb dolgokat mint az állat szex vagy pedofilia nem értem minek ide keverni. Az más tészta teljesen.
24/29
"ne érezze, hogy kitagadják, ugyanakkor nem bátorítani a homoszexualitásra."
És ezt te hogyan alkalmaznád a gyakorlatban?
Elfogadnád, hogy meleg, közben pedig nem támogatnád abban, hogy legyen egy párja, egy boldog párkapcsolata, hanem élje le az életét magányosan?
Mert különben kitagadják, nem?
"Ha genetikai eredetű lenne, akkor azt mondanám, hogy szemet hunyok felette, de egyre inkább bizonyos és bebizonyított, hogy nem genetikai eredetű, így nem tudnám soha elfogadni, ha homoszexuális életvitelt folytatna."
Vagyis akkor szerinted ez választás kérdése?
Ha igen, akkor végképp ne ítélkezz, mert nem tudni, hogy X idő múlva nem fogod azt mondani, hogy "elegem van a nőkből és inkább meleg leszek".
Mert ha a szexuális irányultság válaszható, akkor nem csak a homoszexualitást választhatja az ember, nem?
Nagyon bírom ezeket a "bizonyított tényeket", kérlek vezesd már le nekem, hogy hogyan alakul ki a homoszexualitás?
Kérdésre válaszolva:
"Nem értem miért gondolja még mindig pár ember, hogy megbuktak szülőként, ha a gyermekük meleg.
Nem.
Akkor buktok meg ha ez miatt elfordultok tőlük. Ha megalázzátok, kitagadjátok és magára hagyjátok őket.
S olyankor nem csak szülőként vallotok kudarcot.
Még emberként is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!