Igaz, még kicsik a gyerekeim, de nagyon remélem, hogy olyan viszonyban leszünk, hogy ilyen esetben elém áll és ennyit mond: Anya, meleg vagyok. Ezt ajánlom neked is. Kénytelen lesz elfogadni, mert a gyereke vagy és szeret téged.
2017. ápr. 1. 20:04
3/29 anonim válasza:
Te ismered a szüleidet, te hallottad hogyan beszélnek a melegekről már ha beszélnek róluk, nem sok mindent jelent az, hogy ki mit ír.
Engem nem kifejezetten érdekelne, persze félteném az atrocitásoktól, sajnálnám, hogy nem vállalhatja fel olyan nyíltan a kapcsolatát mint más korabeli, de szívesen megismerném a párját és támogatnám.
Ahány ember/szülő annyi féle nézet és reakció.
Puhatolózz először egy kicsit, hogy legyen némi fogalmad arról, hogy hogy is áll ehhez a kérdéshez.
2017. ápr. 1. 20:08
4/29 anonim válasza:
Megállnék egy pillanatra és elgondolkoznék azon, hogy hol ronthattam el, hogy a fiamnak attól kell félnie, hogy negatívan reagálnék egy ilyen dolog kapcsán.
2017. ápr. 1. 20:13
5/29 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha olyan a viszonyotok/100%ik biztos vagy benne akkor szerintem simán mond el neki :)
Jobb mint hazudni, és kifogasokat keresni!
Sok sikert!
2017. ápr. 1. 20:23
6/29 anonim válasza:
A fiam meleg, elfogadom és támogatom. A barátját is fiamként szeretem.
2017. ápr. 1. 20:31
7/29 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok
Tudom eleg fiatal :(
Es biztos vagyok mar az erzesimben
Nem tudom hogy viszonyul a melegekhez nem beszeltunk meg roluk meg o se emlitette egyszer sem
2017. ápr. 1. 20:32
8/29 anonim válasza:
En elfogadnám , ilyenért egy idegent nem ítélek el nemhogy a sajat gyerekemet. Le ülnék vele beszélni erről.
2017. ápr. 1. 20:32
9/29 anonim válasza:
Attól még az én fiam és ugyan úgy szeretném, elfogadnám és támogatnám :)
2017. ápr. 1. 20:38
10/29 anonim válasza:
Bár itt a válaszolók többsége azt mondja, hogy elfogadná, de véleményem szerint ez nagyon nem így van. Sokan vannak, akik a homoszexualitásra úgy tekintenek, mintha betegség lenne, ezért akár még ki is tagadják a fiukat. Viszont azt tudnod kell, hogy a szexuális életed az a te magánügyed, nem tartozik senki másra. Ha nem létszükséglet, én nem mondanám el nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!