Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák ti hogy fogadnátok...

Anyukák ti hogy fogadnátok azt hogy a fiatok meleg?

Figyelt kérdés

El szeretném mondani anyukámnak hogy meleg vagyok de sehogy sem megy nem merem neki elmondani de már jó lenne

Volt is baratom, talalkozgattunk is és mindig kifogásokat mondtam h miért megyek el itthonról

Es ha mondanám neki h volt egy barátom akkor azt hinné h hazudtam neki...

2017. ápr. 1. 19:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
11%

Hány éves vagy?

Nem lehet hogy csak fellángolás?

2017. ápr. 1. 20:04
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Igaz, még kicsik a gyerekeim, de nagyon remélem, hogy olyan viszonyban leszünk, hogy ilyen esetben elém áll és ennyit mond: Anya, meleg vagyok. Ezt ajánlom neked is. Kénytelen lesz elfogadni, mert a gyereke vagy és szeret téged.
2017. ápr. 1. 20:04
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

Te ismered a szüleidet, te hallottad hogyan beszélnek a melegekről már ha beszélnek róluk, nem sok mindent jelent az, hogy ki mit ír.

Engem nem kifejezetten érdekelne, persze félteném az atrocitásoktól, sajnálnám, hogy nem vállalhatja fel olyan nyíltan a kapcsolatát mint más korabeli, de szívesen megismerném a párját és támogatnám.

Ahány ember/szülő annyi féle nézet és reakció.

Puhatolózz először egy kicsit, hogy legyen némi fogalmad arról, hogy hogy is áll ehhez a kérdéshez.

2017. ápr. 1. 20:08
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Megállnék egy pillanatra és elgondolkoznék azon, hogy hol ronthattam el, hogy a fiamnak attól kell félnie, hogy negatívan reagálnék egy ilyen dolog kapcsán.
2017. ápr. 1. 20:13
 5/29 anonim ***** válasza:
78%

Hány éves vagy? Ha olyan a viszonyotok/100%ik biztos vagy benne akkor szerintem simán mond el neki :)

Jobb mint hazudni, és kifogasokat keresni!

Sok sikert!

2017. ápr. 1. 20:23
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
A fiam meleg, elfogadom és támogatom. A barátját is fiamként szeretem.
2017. ápr. 1. 20:31
 7/29 A kérdező kommentje:

15 eves vagyok

Tudom eleg fiatal :(

Es biztos vagyok mar az erzesimben

Nem tudom hogy viszonyul a melegekhez nem beszeltunk meg roluk meg o se emlitette egyszer sem

2017. ápr. 1. 20:32
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
En elfogadnám , ilyenért egy idegent nem ítélek el nemhogy a sajat gyerekemet. Le ülnék vele beszélni erről.
2017. ápr. 1. 20:32
 9/29 anonim ***** válasza:
79%
Attól még az én fiam és ugyan úgy szeretném, elfogadnám és támogatnám :)
2017. ápr. 1. 20:38
 10/29 anonim ***** válasza:
30%
Bár itt a válaszolók többsége azt mondja, hogy elfogadná, de véleményem szerint ez nagyon nem így van. Sokan vannak, akik a homoszexualitásra úgy tekintenek, mintha betegség lenne, ezért akár még ki is tagadják a fiukat. Viszont azt tudnod kell, hogy a szexuális életed az a te magánügyed, nem tartozik senki másra. Ha nem létszükséglet, én nem mondanám el nekik.
2017. ápr. 1. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!