Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák ti hogy fogadnátok...

Anyukák ti hogy fogadnátok azt hogy a fiatok meleg?

Figyelt kérdés

El szeretném mondani anyukámnak hogy meleg vagyok de sehogy sem megy nem merem neki elmondani de már jó lenne

Volt is baratom, talalkozgattunk is és mindig kifogásokat mondtam h miért megyek el itthonról

Es ha mondanám neki h volt egy barátom akkor azt hinné h hazudtam neki...

2017. ápr. 1. 19:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

Ne mondd el, tök mindegy, milyen viszonyban vagy a szüleiddel! Majd akkor, ha saját lábadon is megállsz és nem attól kell félned, hogy amikor 18 évesen kiraknak, akkor nem lesz hová menni!

Magyarország még nem az a világ, ahol nyíltak lehetnek az LMBT emberek.

2017. ápr. 1. 20:54
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Hogy fogadnám?

Ürülnék, hogy szültem egy kenyérrel működő meleg fűtőtestet.

:) - ezt morbid poénnak szántam. Bocsi.

Én így fogadnám:

Minden genetikai lénynek az utódlása a legtámogatottabb - csúnyán szólva: projektje.

Ha ilyen a gyerekem, akkor ilyen.

Nem az a döntő kérdés, hogy valaki meleg e?

Hanem az, hogy mit képes adni egy kisebb közösségtől a nagyobb közösségig a világnak.

Freddie Mercurynak a dalai még ma is sok embernek örömet okoznak.

Pedig már a csontját lerágták a kukacok.

Nem az volt a lényeg, hogy meleg e?

Hanem, hogy mit dobott a nagy közösbe?

Vannak példák még.

Az én gyerekem és megmutatja, hogy mi számít.

Az, hogy meleg e, vagy az, hogy haszna van belőle mindenkinek, akinek más tulajdonsága ennél lényegesebb.

Mert az már közügy.

2017. ápr. 1. 20:56
 13/29 anonim ***** válasza:
44%

Örülnék, hogy nem lenne hárpia menyem. :D

Amúgy először lesokkolna szerintem, megdöbbennék(ha nem vettem észre jeleket), de szerintem hamar túltenném magam rajta. Hisz a te szerelmi és szexuális életedhez ugyanannyi közöm van, mintha hetero lennél. Ergo:még nincs együttalvás, gumi hasznàlatát javasolnám erősen a betegségek ês nemkívánt terhesség megelőzésére(igaz itt ez nem indok)....stb.

Viszont attól hogy így reagálnék, attól anyud nem biztos h így fog.

2017. ápr. 1. 21:38
 14/29 Estádio de Felchút ***** válasza:
87%
Inkább a fiam legyen meleg, mint söröm.
2017. ápr. 1. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Elküldeném egy orosz átnevelő táborba. Ha nem jön össze akkor meg kémia kasztráltatnám. Ha nem kellenek neki a nők, akkor a férfiak se kelljenek,
2017. ápr. 2. 11:15
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
2017. ápr. 2. 11:26
 17/29 bolbaeva válasza:

Szia.

Ajánlanék egy filmet: Imádság Bobbyért.

A barátod szüleivel mi a helyzet?

Ők tudják hogy a fiúk homoszekszuális?

Mert ha egy pár vagytok, akkor ezt a lépést neki is meg kell tennie,hogy egymást tudjátok támogatni.De sztem ha csak nem annyira keresztény beállítottságúak a szüleid, inkább modern felfogásúak, nincs mitől tartanod.Testvéreid vannak?Előbb velük közölném, innentől már tanácsot is kérhetsz tőlük, hogyan add elő a szüleidnek.

Sok sikert!

2017. ápr. 2. 12:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem érdekelne, ugyanúgy szeretném. Csak az a fontos, hogy megtalálja a boldogságát és normális párja legyen, aki viszont szereti.
2017. ápr. 2. 15:37
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék, hogy nem akar alakoskodni, és a bizalmába avat. És remélném, hogy megtalálja a boldogságát.

Ugyanígy tennék/éreznék hetero gyerek esetén is.

2017. ápr. 2. 16:11
 20/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolso valaszolo

Szerinted mi az utcan faljuk egymast vagy mi?

Ha lehetne se akarnam az utcan csinalni

A hazba ott okes

Latni h te is homofob vagy...

Ha neked lenne ilyen gyereked vele is ezt tennéd? Megtiltanad neki h legyen valakije? Vagy heterova akarod "nevelni"?

Nem tudom hanyadik valaszolo tegnap neztem az imak bobbyert c. Filmet :)

2017. ápr. 2. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!