Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?
"Én mint életvitelre azt értem, hogy nyíltan meleg, férfiakkal szexel, férfival él kapcsolatba. Nem feltétlen tehet róla, hogy az ilyen vágy kialakult benne, de ha így él benne marad ebbe az ördögi körbe"
Miért,hogyan kellene élnie?
El kellene mennie katolikus papnak?
"És ezt te hogyan alkalmaznád a gyakorlatban?
Elfogadnád, hogy meleg, közben pedig nem támogatnád abban, hogy legyen egy párja, egy boldog párkapcsolata, hanem élje le az életét magányosan?
Mert különben kitagadják, nem?"
Hogy érted, hogy különben kitagadják? Egyébként igen, kénytelen lennék elfogadni, hiszen ő nem feltétlen tehet róla, gogy ilyenné vált, nem pedig ilyennek született. megérteném, de azt nem támogatnám, hogy legyen azonos nemű párja semmiképp. Nem minden a szexről szól, de úgy látszik nektek igen. Simán élhetne nővel, nem muszáj szexelniük.. Attól még két ember szeretheti egymást, hogy nem vonzódnak egymáshoz szexuálisan. És most ne gyere nekem azzal, hogy nekem én magamre tudnék e erőltetni egy meleg kapcsolatot, nem nem tudnék, mert annak így sem meg úgy sem lenne jövője. Egy hetero kapcsolatnak még lehet jövője, ha homoszexuálisak a felek akkor is.
"Vagyis akkor szerinted ez választás kérdése?
Nagyon bírom ezeket a "bizonyított tényeket", kérlek vezesd már le nekem, hogy hogyan alakul ki a homoszexualitás?"
Nyilván nem választás kérdése, hanem kialakul valami miatt, valami trauma érhette az ilyen gyerekeket még kis korban, a homoszexualitás egy mentális torzulás és itt most direkt nem a betegség szót használtam. Nem gondolom, hogy ti annyira értetek a témához, mégis sokan ragaszkodtok ahhoz, hogy veleszületett...
"Miért,hogyan kellene élnie?
El kellene mennie katolikus papnak?"
Aki nem katolikus pap, szerinted annak minden a szex körül forog? Baromság. Látszik, az értékelésből és a válasuokból a témakör.. Ezereszer reprezentatívabb lenne, ha nem szexualitás és végképp nem homoszexualitás témakörbe íródott volna ki a kérdés. És nem ilyev válaszok érkeztek volna.
A szexuális vonzódás természetes dolog.
Az,hogy a modern világban kialakítottak hozzá egy álomképet.Családban élés,monogámia,ezek mesterséges dolgok.
Aki nem meleg azok sem élnek mind így,mivel nem is való mindenkinek ez az életforma.
Nem igaz, hogy nem kell hozzá trauma, de én tovább nem fogok veszekedni. Intézetes gyerekek között sokkal nagyobb a homoszexualitás aránya, akik felnőttként is homoszexuálisak lesznek.
A papos ügyeket én a helyedben nem hoztam volna fel irónia miatt se,. Ez csak lejáratja a melegeket, azt sugallja, hogy a melegek hajlamosak a pedofiliára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!