Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Apák, hogy fogadnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 20:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
92%
#29 ha a heteroszexualitását az ember megélheti, a homoszexualitását miért nem? Amit te írsz, az a kirekesztő baromság.
2020. jún. 30. 17:05
 32/47 anonim ***** válasza:
95%
Ja, és én semmi mást nem kevertem ide.
2020. jún. 30. 17:06
 33/47 anonim ***** válasza:
96%

"Én mint életvitelre azt értem, hogy nyíltan meleg, férfiakkal szexel, férfival él kapcsolatba. Nem feltétlen tehet róla, hogy az ilyen vágy kialakult benne, de ha így él benne marad ebbe az ördögi körbe"

Miért,hogyan kellene élnie?

El kellene mennie katolikus papnak?

2020. júl. 2. 02:13
 34/47 anonim ***** válasza:
2%

"És ezt te hogyan alkalmaznád a gyakorlatban?

Elfogadnád, hogy meleg, közben pedig nem támogatnád abban, hogy legyen egy párja, egy boldog párkapcsolata, hanem élje le az életét magányosan?

Mert különben kitagadják, nem?"

Hogy érted, hogy különben kitagadják? Egyébként igen, kénytelen lennék elfogadni, hiszen ő nem feltétlen tehet róla, gogy ilyenné vált, nem pedig ilyennek született. megérteném, de azt nem támogatnám, hogy legyen azonos nemű párja semmiképp. Nem minden a szexről szól, de úgy látszik nektek igen. Simán élhetne nővel, nem muszáj szexelniük.. Attól még két ember szeretheti egymást, hogy nem vonzódnak egymáshoz szexuálisan. És most ne gyere nekem azzal, hogy nekem én magamre tudnék e erőltetni egy meleg kapcsolatot, nem nem tudnék, mert annak így sem meg úgy sem lenne jövője. Egy hetero kapcsolatnak még lehet jövője, ha homoszexuálisak a felek akkor is.

"Vagyis akkor szerinted ez választás kérdése?

Nagyon bírom ezeket a "bizonyított tényeket", kérlek vezesd már le nekem, hogy hogyan alakul ki a homoszexualitás?"

Nyilván nem választás kérdése, hanem kialakul valami miatt, valami trauma érhette az ilyen gyerekeket még kis korban, a homoszexualitás egy mentális torzulás és itt most direkt nem a betegség szót használtam. Nem gondolom, hogy ti annyira értetek a témához, mégis sokan ragaszkodtok ahhoz, hogy veleszületett...

"Miért,hogyan kellene élnie?

El kellene mennie katolikus papnak?"

Aki nem katolikus pap, szerinted annak minden a szex körül forog? Baromság. Látszik, az értékelésből és a válasuokból a témakör.. Ezereszer reprezentatívabb lenne, ha nem szexualitás és végképp nem homoszexualitás témakörbe íródott volna ki a kérdés. És nem ilyev válaszok érkeztek volna.

2020. júl. 2. 13:19
 35/47 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó nem gond az, hogy valamihez nem értesz, de akkor legalább ne írnál ennyi hülyeséget össze. Érthető ha egy embernek nincs szexuális vágya, vagy szerelmi. A melegeknek van, és miért kellene akkor heteró kapcsolatban élniük? Akkor ennyi erővel akárki élhetne bárkivel. És biztos a nőnek is tetszene ha a férje nem szexelne vele, szeretné így leélni az életét. Ha továbbmegyünk mi volt a felháborodás oka a régi kényszer heteró házasságok miatt hát nem mindegy akkor kivel élsz? Meg milyen trauma érte a melegeket? Maximum annyi trauma éri őket, hogy elmaradottabb országokban hátrányos megkülönböztetik őket. De egy normális országban ahol boldogak, megélik a szerelmet, ott semmi bajuk sincs. A trauma te vagy 34-es válaszoló és a hozzád hasonlók.
2020. júl. 2. 14:10
 36/47 anonim ***** válasza:
96%
#35 megelőztél. Fogja már fel mindenki, hogy a homoszexualitás kialakulásához nem kell semmiféle külső behatás, neki ugyanolyan természetesen jön serdülőkorban, mint másnak az, hogy a másik nem vonzza. A többi fszságra meg tökéletesen reagáltál. Az, hogy menjen katolikus papnak, az pedig irónia volt, utalva a sok katolikus pedofilbotrányra, amik érdekes módon nem kislányokat hanem kisfiúkat érintettek.
2020. júl. 2. 14:30
 37/47 anonim ***** válasza:
96%

A szexuális vonzódás természetes dolog.

Az,hogy a modern világban kialakítottak hozzá egy álomképet.Családban élés,monogámia,ezek mesterséges dolgok.

Aki nem meleg azok sem élnek mind így,mivel nem is való mindenkinek ez az életforma.

2020. júl. 2. 15:14
 38/47 anonim ***** válasza:
2%

Nem igaz, hogy nem kell hozzá trauma, de én tovább nem fogok veszekedni. Intézetes gyerekek között sokkal nagyobb a homoszexualitás aránya, akik felnőttként is homoszexuálisak lesznek.

A papos ügyeket én a helyedben nem hoztam volna fel irónia miatt se,. Ez csak lejáratja a melegeket, azt sugallja, hogy a melegek hajlamosak a pedofiliára.

2020. júl. 2. 15:22
 39/47 anonim ***** válasza:
96%
A papost nem en irtam, te reagaltal tobb valaszolora egy valaszban. Sot, a masikakat sem. Itt csak te veszekszel, senki mas. A homoszexualitas genetikus.
2020. júl. 2. 15:26
 40/47 anonim ***** válasza:
97%
Akkor legyél meggyőződve arról, hogy trauma okozza. Te biztos többet tanultál az átlag magyarral együtt a homoszexualitásról, mint az ezt tanulmányozó orvosok. A lényeg akkor is az, hogy aki meleg az nem tud ellene semmit tenni,és a hozzád hasonlók miatt vannak traumáik.
2020. júl. 2. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!