Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Apák, hogy fogadnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 20:17
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
87%
Én elfogadnám, nem tehetne róla. Amúgy is vannak meleg ismerőseink.
2020. jún. 29. 20:22
 2/47 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baj nem lenne vele
2020. jún. 29. 20:22
 3/47 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen összeroppannék és végtelenül csalódott lennék hogy mit ronthattam el...
2020. jún. 29. 20:23
 4/47 anonim ***** válasza:
92%
Sajnálom kérdező,ez személy függő nagyon.Én olyanról is hallottam,aki nem örült,de idő után bele törődött.Sok sikert hozzá,ne feledd,a szüleidnek magad ért kell szerezniük.Nem fogadnak el,az az ő vesztük.Én a helyedbe akár kitapintanám,hogy mit gondol elsősorba a melegekről.Most pl. lehet mondani,hogy sok pride reklámot látsz,aztán csak reagál valamit.(Én megértelek,bár én bi vagyok,plusz lány,de nagyon homofóbikus családom van.)Sajnos Magyarország az egy nagyon kicsi és konzervatív ország.Nem szeretik a az egész lmbt+ többségbe.Én várnék a coming outtal
2020. jún. 29. 20:37
 5/47 anonim ***** válasza:
88%
Én ugyan anyuka vagyok de ismerve a férjemet tudom, hogy elfogadná a gyereket így is és teljes mellszélességgel támogatná. A szülői szeretet a mi részünkről nem nemi orientáltság kérdése hanem feltétlen.
2020. jún. 29. 20:42
 6/47 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg az baj amikor valaki ilyen kirekesztő még a saját gyerekével is! A szexualitás nem választás kérdése, a családi összetartás viszont igen. Többször beszéltünk már arról, hogy mi lenne ha a gyerekeink melegek lennének és mindig arra jutottunk, hogy mindegy kit szeretnek csak legyenek boldogok az illetővel és akit párjának választ az becsülje meg őket.

Mégis kitől várjon támogatást egy gyerek ha nem a szüleitől?! Borzasztó olvasni azokat a válaszokat akik egy ilyen “ártatlan” dolog miatt képesek lennének magukra hagyni a gyereküket. Nem bűnöző let könyörgöm, nem árt ezzel senkinek csak mi ártunk neki ha emiatt elutasítjuk. Mindig arra fogjuk ösztönözni a gyerekeket, hogy merjenek önmaguk lenni, rajtunk ne múljon a boldogságuk.

2020. jún. 29. 20:50
 7/47 anonim ***** válasza:
71%
A 9-essel egyet értek, a 10-es egy szánalmas...
2020. jún. 29. 21:00
 8/47 anonim ***** válasza:
92%
Az én apámnak kellett egy nap, addig csak le volt sokkolódva. De nem volt eddig ebből egyszer sem vita itthon sem az apámmal, sem az anyámmal. Kérdezték 1x-2x, hogy nem akarom e kipróbálni lánnyal, de azt sem azért, mert homofóbok lennének, hanem csak mert azt szeretnék, hogy ne érjen sok utálat az életben. És eddig elmondtam legalább 12 embernek, senki sem fordult el tőlem emiatt, sőt, jelentős része szintén lgbtq+, mint utólag kiderült. Hülyeség emiatt cserben hagyni valakit, mert nem a heteró életmódot képviseli.
2020. jún. 29. 21:08
 9/47 anonim ***** válasza:
35%

Hát az értékelésekből látszik mennyire megosztó a téma. Aki aztírta, hogy nem lenne gond, azt is elküldték a fenébe, aki meg azt írta, hogy rosszul érinten azt is. Ebből látszik, hogy mennyire idióta mindkét oldal.

Ez csak egy egy ember őszinte reakciója reakciója, amin úgyse tudnak változtatni. Elég lenne csak átgörgetni felette, aszt' mégis úgy nyomja a piros x-et az összes nyomorult, mintha kötelező lenne.

2020. jún. 29. 21:08
 10/47 anonim ***** válasza:
88%
Normális értékrenddel rendelkezők ia pontosan ugyanezt mondják: a szülői szeretet feltétlen (3gyerekes apaként mondom, mielőtt valamelyik homofób barom itt irkálna hülyeségeket). Másrészt több leszbikus tanítványom volt már, és nagyon értékes értelmes, klassz emberek.
2020. jún. 29. 21:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!