Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apák, hogy fogadnátok, ha a fiatok meleg lenne?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 20:17
11/47 anonim válasza:
Mi a normális értékrend? A liberális biztosan nem az.
12/47 anonim válasza:
Definiáld a tisztességes választ! Amugy meg a normális értékrend az emberi jogokon, egyenlőségen, a mindenféle kirekesztéstől tartózkodó. Minden szinű, nemi orientációjú, vallású stb ember ugyanolyan Ember. M~g ha azoknak a vallásoknak a hívei rasszisták, homofóbok, kirekesztők is.
13/47 anonim válasza:
Figyelj ... Ha nem fogadod el attól ugyan úgy meleg lesz ... de ha elfogadod legalább az ő szemébe egy példakép és igazi apa leszel és büszke lesz rád hogy bármikor van akire számitson ... ha el fogadod ha nem attól a fiad marad és meleg marad ... akkor miért ne tehetnél te is ahhoz hogy boldog legyen és legalább a saját apja elfogadja ha pl. más ismerősei nem ...
14/47 anonim válasza:
Nem olvastam a korábbi véleményeket , amikor nálunk kiderült pont az anyja volt kevésbé elfogadó(persze hamar megbékélt), engem az zavart hogy annyi évig nem mondta el , pedig itton nem azt mintát látta azért hogy "rohadt b*ik menjetek a 4fal mögé,lámpavas stb..." , de hát nem hibáztatom (már) , aztán kiderült hogy mekkora forma a haverja/barátja én nagyon megkedveltem , szóval szerintem attól is függ hogy milyen a srác partnere
15/47 anonim válasza:
Homofób szülők! Magyarázzátok már el kérem szépen! Mitől lesz más a gyermeketek azután, hogy felvállalja elöttetek önmagát? Én sokkal inkább értékelném, hogy megbízík bennem annyira, hogy elmondja ezt nekem.
16/47 anonim válasza:
Ez nem agykárosodás. A szexuális orientáció genetikailag kódolt. Ez ma már tudományos konszenzus, ez nem gyógyítandó, kezelendő stb.
17/47 anonim válasza:
9-es! Te vagy viszont a legnagyobb marha! Pont azért vannak az értékelések, hogy látható legyen, hogy mennyire hasznos a válasz. És az tisztán látszik, hogy aki az elfogadás mellett érvelt, vagy szavazott, azoknak az aránya sokkal nagyobb.
Aki ésszerűen gondolkodik, az nem ítélné el a saját gyerekét ilyenért.
18/47 anonim válasza:
Az én gyerekem nem vmcsak a fiam hanem a barátom is, és meleg! A legtermészetesebb volt hogy elfogadtam mikor elém állt a dologgal, noha sejtettem a dolgot! Le a kalappal előtte, hogy felvállalta először előttem es a család, majd a segítségemmel a világ előtt is a másságát!
Büszkev vagyok a fiamra mert rendes ember lett belőle, az pedig h mit csinál a hálószobában egyedül az ő dolga ha már a genetika így akarta!
19/47 anonim válasza:
#18as, minden tiszteletem a tiéd! Kár, hogy nem igy gondolkozik magyarországon a legtöbb szülő.
20/47 A kérdező kommentje:
6:29, nagyon jó látni, hogy van ilyen szülő. A fiad nagyon büszke lehet rád :)
2020. jún. 30. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!