Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez komolyan rendben van?
Főként nőktől, lányoktól kérdezem, és igazából tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Az elmúlt 1 évben, szinte alig találkoztam olyan nővel, aki 20 éves koráig ne feküdt le volna minimum 5 emberrel, de a 10 fölötti számok sem voltak ritkák, sőt még 20 fölött is akadt. Természetesen csinos lányokról van szó, nyilván akik csúnyák és kövérek nem nehéz összehozni, hogy kevés partnerük legyen, viszont ha csinos lány valaki, akkor máris rendben van, hogy 6 évvel a általános iskola után már ennyien jártak benne. Ha ezeknek nőknek a lánya ezzel jönne haza, az is rendben lenne, megdicsérnétek őket ezért?
Komolyan kérdezem!
Miért néztem rá szarul?
Az írásból süt a sikertelenség. Kerülni kéne a hűtlen nőket, akik nem értékelik a monogám kapcsolatot. Értem én hogy ez egy segélykiáltás ennyi randi után a világ felé, mert úgy tűnik minden nő qurva/vagy pasi, de igazából te csinálod rosszul.
Ez nem dicséretre megy. Van aki hamar megtalálja kivel eggyütt akar élni,van aki nem.
Van aki sexre alapoz (ami nem baj mert akivel együtt élek azzal nyilván sexelni is fogok,nem baj ha jó).
Az hogy ez a te értékrendedben nem ok az a te dolgod.
Ui:nem tudom te honnan jöttél de az embereket nem szokták dicsérgetni a parnereik száma szerint,max a prostikat.
Nyilván nem várom el, hogy elolvass 6-7 oldalnyi beszélgetést, de ez esetben te pedig ne tegyél olyan kijelentéseket, amikről halvány lila fogalmad sincs.
Nem tudom, hogy korábban leírtam-e, de nagyon nem vagyok "sikertelen" típus az életben. Kifejezetten határozott és ambiciózus vagyok, tanult, független, jó kereső munkával, nem vagyok elveszve a világban, mindez egész fiatalon. Mit csinálok rosszul? Ezer emberrel beszélgetek, kocsmákban, étterem/kávéző, irodalmi eseteken, meet upokon, egyetemeken, interneten, munkahelyen. Mit csinálok rosszul? Azaz igazság, hogy ma ez az általános. Nem rosszul csinálom, max kilógok.
Nem is teljesen értem ezt a hozzászólást. Nyilván nem dicséretről szól, azt kérdeztem, ha te lányod viselkedne hasonlóan 20 évesen, akkor megdicsérnéd, nem dicsérnéd meg, arra utalt rendben lenne számodra?
Nyilván valaki hamar megtalálja valaki nem, de ez azt jelenti, hogy mindent ki kell próbálni bárminemű válogatás nélkül? Mindenkivel le kell feküdni miért ne alapon, hátha ő lesz az igazi?
Igazából még mindig nem engem "kell" megtéríteni, én azt várnám, hogy valaki magyarázza el nekem, hogy miért olyan fontos, miért létszükséglet dugni ennyi emberrel. Hova vezet ez? Miért nehéz 1 évig azt mondani, hogy nem szexelek senkivel, ha az ember nem talál olyan embert. Vagy már senkit nem érdekel, hogy milyen a másik, csak legyen 30 perc élvezet?
62 vagyok.
Nem dicserem meg de,mást sem teszek.
Remélem nem válogatás nélkül teszi (vagy teszi) ha olyan idős lesz.
Azt nem értem,hogy ez neked miért probléma. Én sem vagyok egy csajozó mester,mégsem panaszkodok amiért nem jut minden estére csajom.
Azért pár hetente/havonta, hogy rányomjak egy gombra, csak mert eszembe jut, nem rágódok ezen mániákusan.
Jó, nem ugyanarról beszélünk, szerintem engedjük el.
Szerintem meg mániákusan rágódsz ezen!
Oké, a fiatal csinos lányok többségét megdgták és fogják is még őket bőven. De a szituáción nem nagyon tudsz változtatni. Vagy hagyod az egészet a fenébe, vagy dgsz egyet, vagy kivered, mittudomén, de ez már nagyon gáz, hogy hónapok óta ezt írogatod és random válaszadókkal vitatkozol.
"Nyilván nem várom el, hogy elolvass 6-7 oldalnyi beszélgetést, de ez esetben te pedig ne tegyél olyan kijelentéseket, amikről halvány lila fogalmad sincs.
Nem tudom, hogy korábban leírtam-e, de nagyon nem vagyok "sikertelen" típus az életben. Kifejezetten határozott és ambiciózus vagyok, tanult, független, jó kereső munkával, nem vagyok elveszve a világban, mindez egész fiatalon. Mit csinálok rosszul? Ezer emberrel beszélgetek, kocsmákban, étterem/kávéző, irodalmi eseteken, meet upokon, egyetemeken, interneten, munkahelyen. Mit csinálok rosszul? Azaz igazság, hogy ma ez az általános. Nem rosszul csinálom, max kilógok."
Az a kísérlet megvan az egérrel és a sajttal? Hogy beteszik a sajtot egy alagútba párszor és az egér megtalálja, de ha átpakolják egyszer, akkor megnézi a másikban is? Na az embereknél ez marhára nem így van, rohadt sokszor csináljuk rögeszmésen ugyanazt, még ha nem is működik.
És sikertelen vagy a kapcsolatokban, hisz te mondod hogy nem találsz hűséges nőt. Ez a probléma. Szerintem kapj a kézbe egy párkapcsolatokról szóló könyvet és olvasd el párszor, hogy az a része is meglegyen hogy lehet a te értékeidnek megfelelő nőt találni.
Akkor annyira nem is különbözünk egymástól, nem igaz? :)
Semmit nem csinálok rögeszmésen. Félig-meddig sodródok. Nem is értem, hogy jön ide az egeres hülyeség. Nem vagyok sikertelen a kapcsolatokban, nem érzem jól magam a kapcsolatban. A te szemszögedből nem vagyok sikertelen, tudok találni magamnak nőt. Nem csak a hűségről van szó, nem érted miről beszélek, én meg biztos nem fogom újra leírni. Ha ennyire érdekel, olvasd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!