Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez komolyan rendben van?
Főként nőktől, lányoktól kérdezem, és igazából tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Az elmúlt 1 évben, szinte alig találkoztam olyan nővel, aki 20 éves koráig ne feküdt le volna minimum 5 emberrel, de a 10 fölötti számok sem voltak ritkák, sőt még 20 fölött is akadt. Természetesen csinos lányokról van szó, nyilván akik csúnyák és kövérek nem nehéz összehozni, hogy kevés partnerük legyen, viszont ha csinos lány valaki, akkor máris rendben van, hogy 6 évvel a általános iskola után már ennyien jártak benne. Ha ezeknek nőknek a lánya ezzel jönne haza, az is rendben lenne, megdicsérnétek őket ezért?
Komolyan kérdezem!
#9 vagyok.
Igen, egy férfinak sokkal könnyebb élvezni a szexet, és sokaknak tényleg csak annyiból áll, hogy beteszik, húzgálják,és kész. Indíthatsz kérdést arról is, hány nőnek elég ennyi, hányan élvezik ezt így... És talán rájössz, miért írtam azt, amit.
De a másik meg, hogy ahhoz, hogy a hetero férfi szexelhessen, nő is kell. És hány, de hány olyan férfi van, aki nem akar kapcsolatot, csak szexelni akar... Ha van erre nő, az a baj. De ha nincs, na az is baj...
Jól kiforgattál, beleláttál olyanokat is a válaszomban, amiről én nem írtam...
Nem kell mindenkivel lefeküdni. De nem azokat a századokat éljük, hogy szűzen kelljen férjhez menni. Ez, meg a fűvel-fával ba$zás között azért igen széles a skála. (20 éves korig 5 pasi:
Kezdje 16 évesen, és legyen minden évben 1 pasi. Az abszolút nem számít soknak. Nem kötelező ilyen fiatalon az életre szóló kapcsolat. Nyilván, ha úgy adódik, az nagyon szép meg cuki meg minden, de ne más, kívülálló személyek elvárása szerint kelljen már élni az életünket. Na meg az ilyen első, de évekig húzódó kapcsolatoknak van a legcsúnyább végük. Előbb, vagy utóbb valamelyik félnek kinyílik a világ...)
Ez mekkora baromság már. Már miért volna könnyebb élvezni? Van férfiból is, meg nőből is, aki percek alatt képes elélvezni, még ez utóbbinak egyáltalán nem probléma, előbbinek igen. Azt is elárulom, hogy férfiak közül is van olyan, aki nehezen élvezik el. Emellett általában szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy a férfira nagyobb munka esik, ÁLTALÁBAN. Az, hogy te szemét férfiakkal jössz össze, miért az én hibám? Elárulom, hogy nők között is van bőven gond. Ez nem független. Anyukaként továbbra is ennyi ész.
Hány, de hány olyan nő van, aki nem akar kapcsolatot. Sok. Majd megtalálják egymást és kész. Ez az óvodás hárítós eszköz még mindig nagyon menő, látom. Neveld te is a lányod a frusztrációdra, meg hogy tereljen. Kit érdekel mi csinálnak a férfiak egyébként meg? Én, nem erről tettem fel kérdést. Ez, az én kérdésem. Ha meg szeretnéd vitatni a férfiakkal való problémád, nyugodtan kiírhatsz te is egy kérdést, és ha gondolod, ott vitázhatunk erről.
Semmit nem forgattam ki, csak te nem gondolod végig, hogy mekkora irdatlan baromságokat kreálsz a kicsiny száddal.
"ha a lányaim nem prűd, frigid életmódot élnek."
Tehát, ha valaki rendes kapcsolatokra alapszik és ott egészséges szexuális élete van, de csak 3-4 partnere volt egész életben, akkor prűd és frigid. Következtetés, feküdjön le mindenkivel és akkor nem lesz. Vagy ne mindenkivel, csak legalább 8-10 emberrel?
"bízzanak bennem, mert féltem őket ettől az undorító világtól"
Attól az undorító világtól, aminek undorítóságát pont az okozza, amire te neveled. Legyen önző, felelőtlen, ne legyen tartása, és csak magával törődjön, egomán legyen.
Erre bizonyíték: "Csak majd felvilágosítom őket, hogy a szex ne csak a pasikról szóljon, az első az ő élvezetük"
16 évesen, amikor nem csak pszichésen, de még törvényileg is gyereknek számít. A legtöbb 20-22 éves sincs még fejben kész, azért mert ilyen beteg szülők vannak, akik maguk is képtelenek a normális életre, és ahelyett hogy önkritikát tanúsítanának, egy egész generációt nevelnek a frusztrációikból. Csak mert téged megbántottak páran, ezért a lányod feküdjön le mindenkivel és mindenkivel szemben legyen önző, csak önmagával törődő nő, aki majd hozzád hasonlóan bánatos meghalhat egyedül, mert senkinek nem fog kelleni, miután kiszórakozta magát.
Miért ne kezdje 13-14 évesen? Biológiailag már akkor is kész lehet rá. Még 50 év és talán 10-11 éves korától jöhet a napi 1, milyen nagyszerű világ lesz az, hozzád hasonló szuper szülőkkel :)
Nem a férfiakkal van a konkrét problémám, mert többnyire nem ők azok, akik verik az asztalt bizonyos dolgokért. A társadalmilag kreált klisék, a hirdetett, "mindenkire húzzuk rá" elvárások.
Ha elém fújja a szél a szemetet, lehet, megnézegetem egy kicsit, hátha jó valamire, majd mikor meggyőződöm, hol a helye, ki is dobom az első kukába... Ezért aztán senkit nem hibáztatok.
"Van férfiból is, meg nőből is, aki percek alatt képes elélvezni, még ez utóbbinak egyáltalán nem probléma, előbbinek igen. "
=> Nem időről van szó, hanem módról. Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hány nő van, aki egyáltalán nem képes hüvelyi orgazmusa. Elárulom, SOK. Viszont van más módja is. Na itt jön be a probléma, hogy sok férfi ezt abszolút nem tudja/vagy nem érdekli.
(Nem kell személyesnek gondolni mindent, nem vagyok mazochista, ha ilyennel találkoztam, hamar el is köszöntünk.
Önzőségnek sem tartom, hogy én IS szeretném élvezni a szexet. Amint ez megtörtént, és látom a hajlandóságot, az biztos, hogy a másik fél is elégedetten fekszik le aludni... De egy mindenmentes, szimpla reszelés akkor is szar lenne, ha 2 óráig tartana.)
És mindenféle cinizmus, szemétkedés nélkül, a kérdésedre csak annyit tudok mondani, ha nem fér bele az értékrendedbe, hogy 20 évesen nem szűz, nyilván az IS rendben van, csak persze nehezebb lesz olyat találni, mivel abszolút nem extrém dolog, ha valaki 20 évesen már szexuális életet él (egy ideje. 16 évesen elkezdeni teljesen optimális attól, hogy hivatalosan fiatalkorú. És nem azért, mert én azt mondtam. Csomó ilyen témával foglalkozó cikkek, statisztikák ezt lövik be. Az meg hogy valójában ki mire mikor van készen, az egyénenként eltérő.)
Akkor továbbra is, mert úgy tűnik nagyon hamar elfelejted, hogy miket írtál, pedig vissza is tudnád olvasni:
" Csak majd felvilágosítom őket, hogy a szex ne csak a pasikról szóljon, az első az ő élvezetük"
"Igen, egy férfinak sokkal könnyebb élvezni a szexet, és sokaknak tényleg csak annyiból áll, hogy beteszik, húzgálják,és kész."
"És hány, de hány olyan férfi van, aki nem akar kapcsolatot, csak szexelni akar"
Majd erre te írod:
"Nem a férfiakkal van a konkrét problémám, mert többnyire nem ők azok, akik verik az asztalt bizonyos dolgokért"
Akkor most kivel van a probléma? Mert egyelőre a nőket valami istenségként emeled magaslatokba, akiket örüljünk, hogy kiszolgálhatunk.
Sok nő nem tud a hüvelyi orgazmusról? És? Valaki nem is képes rá, egyébként már ne haragudj, de egy férfi egyféle képen tud elélvezni, míg egy nő elméletileg háromféle képen. Egy nem sikerül neki? Szégyelljem el magam? Főleg hogy, azon nők akik nehezen élveznek el, ám rohadtul sok erőbefektetésbe telik, hogy sikerüljön. Szóval én mindent tegyek meg, és mi a viszonzás?
"Csak majd felvilágosítom őket, hogy a szex ne csak a pasikról szóljon, az első az ő élvezetük"
Tudod én személy szerint pont az a férfi vagyok, aki túlságosan is odaadó és figyelmes. Viszont rohadtul unom már, hogy tőlem minden elvárt és adott és semmi nem jön vissza. Ha a nő nem élvez el, akkor csináljam ujjal, nyelvvel, erősen, sokáig, ha pedig én nem élvezek el, akkor ez van. Ettől viszont továbbra sem lesz minden nő szemét, DE MÉG MINDIG NEM ERRŐL VOLT SZÓ. Arról volt szó, hogy.
Miért van az, hogy egy GYEREK 20 éves kora előtt, már több mint 10 emberrel fekszik le. Szexelni akar? Tudtad, hogy egy emberrel, többször is lelehet feküdni? Elképesztő. Tapasztalatot akar? Ez klisé baromság. Pont így nem szerez tapasztalatot. Mindenki mást szeret. Így esélye sincsen senkit megismerni. Kalandot akar? Milyen kaland ez? Ez szimpla üresség. Az üresség, hogy lehet kalandos? Ösztön vezérel? Tehát állat? A dugás mindenek felett áll? Elv és intelligencia, erkölcs és morál, ez már mit sem ér, csak legyen - és most oly kifinomult leszek mint te - f**z a punciban? Ez a világ, ezek a mai kapcsolatok, és ez így oké? Húzzunk erre generációkat, tanítsuk erre gyerekeinket?
Az az igazság, hogy szembesülnöm kéne már vele, hogy ez csak egy költői kérdés. Te vagy rá a példa, hogy igen, ez a jövő :)
De jó nekem, én vagyok a jövő... 😂
Na jó, viccet félre téve, próbálok normálisan állni a témához.
"Az első az én élveztem"=> Nem olyan értelemben első, hogy fontosabb. Hanem sorrendileg első. Nyilvánvaló tény, ha a férfi elélvez, kész, vége a szexnek (és mindennek. Sokan írják itt még azt is, hogy utána kis időre meg is undorodnak a nőtől, mert olyan hormonok szabadulnak fel orgazmus után. Na meg magamból kiindulva, ha nem vagyok felizgulva, majd elélvezve, egyszerűen szar a szex. Mármint az aktus. De akkor én is mondom, attól, hogy sok nő csak elvár... Levehetted, hogy túl vagyok pár pasin, soha senkit nem hagytam még "úgy". Nekem alap a viszonzás, de csak ha van mit...)
"Tudtad, hogy egy emberrel, többször is lelehet feküdni?" => 10 éves kapcsolat, másfél éves kapcsolat, 4 éves kapcsolat... De nem, nem tudtam. (Ez komoly kérdés?)
Az, hogy ezek között szingliként mi volt... Na azt hiszem, az az én dolgom. Igaz, hozzáteszem, nem tizenévesen szabadultak el a dolgaim, hanem 24.
Ellenben megvan az összefüggés.
Ha nem ugrok tiniként fejest egy kib... 10 éves kapcsolatba elsőre, hanem inkább élek egy kicsit (érts amit akarsz alatta, én nem feltétlen a szexre értem, sokmindent magába foglal), akkor nem így látnám a dolgokat valószínűleg.
A lányaimmal kapcsolatban meg félreértettél (vagy örülj, akkor azt mondom, én fogalmaztam szarul):
-Ha akarnak valamit, tegyék meg. Ha nem akarják, ne tegyék. Ha attól boldog valamelyikük, hogy 20 éves koráig nem "járt benne senki", ha ez neki jó, nekem is jó.
De ne aszerint döntsenek, és éljék az életüket, hogy a társadalom mit vár el, mit szól a Marika néni, vagy hogy néz rá a szomszéd Pistike...
(A törvénybe ütköző dolgokat ne keverjük ide, nyilván nem ezekre értem én se.)
A 20 éves lányok, akik x pasival lefeküdtek, is sokféle verzió lehet.
-Akit minden buliban valaki más kefél, arról nekem is megvan a véleményem (nem mondom, hogy elítélem, azt max akkor, ha kapcsolat mellett csinálja. De attól még megvan a véleményem, maradjunk ennyiben.)
-Ennél van egy rosszabb, amikor annyira naiv a lány, hogy mindenkinek bevesz mindent, behülyítik, igérgetnek, ez lesz, az lesz, majd megdugják, és hello. És nem tanul a hibáiból, hanem ismétlődik. Az ilyen eléggé szánalomra méltó.
-Amit korábban említettem, a fél-1 éves kapcsolatok, vagy néhány hosszabb és néhány rövidebb, vagy egy-két 1 alkalmas.
Ebben a felállásban tkp semmi problémát nem látok. Ha mondjuk fél év után úgy érzi az ember, már nem akar együtt maradni a másikkal (ennek rengeteg oka lehet), akkor nem hiszem, hogy erőltetni kéne, csak hogy ne gyarapodjon a szexuális partnerek száma, mert mit szólnak...
Nem kell huszon x emberrel lefeküdni, de szvsz ne az első legyen az "egyetlen", mert később vagy robban majd a bomba, és elszabadul a pokol, vagy leéli az életét az az 1 mellett, de belülről örökre kínozni fogja tudat alatt, hogy milyen lehetett volna mással (és nem azért, mert szar a másik... De ez egy elég tipikus dolog. Nőként ezért is voltam úgy, hogy nem jönnék össze szűz pasival, főleg mikor én már túl voltam sokmindenen, és ott voltam, hogy szeretnék megállapodni.)
"Nem olyan értelemben első, hogy fontosabb. Hanem sorrendileg első." Magyarul fontosabb. Ne haragudj, de már az előző kommented után is olyan érzete van az embernek, mintha próbálnád megmagyarázni a bizonyítványod. A felelősség tudatod meglátszik a kijelentéseidből, amit csak úgy súlytalan dobálsz ki magadtól, majd próbálod elmagyarázni, hogy dehát nem is úgy értetted.
Nekem volt mindkétféle barátnőm is. Volt aki elképesztő hamar és sokszor tudott elélvezni, és volt, akivel kb lehetetlen volt. Aki hamar elélvezett, nem sírt, ahogy én sem sírok, ha mondjuk hamar elélvezek, megpróbálom hamarabb máshogy befejezni, bár mondjuk nálam ez ritka, én inkább nehezebben élvezek el.
A másik barátnőm kb lehetetlen volt hogy elélvezzen. Ezért úgy állt a szex, hogy én nem élveztem el, aztán kínszenvedések árán, elértem nála egy orgazmust és utána már úgy megvolt hallva, hogy én ott maradtam. Kit milyen ember mellé sodor az élet. Ekkora baromságot, hogy sorrend meg fontosság. Szerintem legyen egészséges egyenrangú és nem szexközpontú kapcsolatuk és akkor nem ebből csinálnak ügyet. Ez utóbbi történetem szereplőjével 3 évig voltam együtt, és az elmondott eset egy párszor megtörtént. Nem én voltam a hibás a béna, nála nem volt fejben rendben minden, magának is alig tudta megcsinálni, és majd szó szerint mindent megtettem, fizikai határaim súrolva.
Az ember, nem csak akkor "nem önző", amikor megkap mindent. Ez jellem. Valaki undorító hasznos leső, mint te, van aki nem. Nekem fontosabb egy kapcsolat annál, mint hogy azon menjen a vita, hogy szex közben ki élvez el hamarabb. Leírni is nevetséges.
"10 éves kapcsolat, másfél éves kapcsolat, 4 éves kapcsolat... De nem, nem tudtam." ----> miközben: "Aztán jöttek-mentek a pasasok"
A konzekvenciákat úgy látom mégsem sikerült levonni. Vagy jöttön az ösztön és mint gyenge jellem zöld volt a lámpa mindenkinek, csak az élvezet legyen meg.
Ezen vitázunk, nem szégyelled, mi több büszke vagy rá, de mégsem írod le. Te dolgot, de mi itt az sem tudjuk, ki az a te, innentől kezdve ez csak maszlag.
"10 éves kapcsolatba elsőre, hanem inkább élek egy kicsit"
Számomra ez az élek egy kicsit teljességgel hihetetlen, főleg egy FELNŐTT GYEREKES ANYUKÁTÓL. Mai társadalmi definíció az életre: több emberrel dugok. Fantasztikus.
"Ha akarnak valamit, tegyék meg. Ha nem akarják, ne tegyék."
Ha drogozni akarsz, drogozz, ha nem, akkor ne.
Ha embert akarsz ölni, tedd meg. Ha nem, akkor ne.
Ha egy 80 éves gazdag férfival akarsz lenni, tedd meg, ha nem, akkor ne tedd meg.
Ha az vonz, hogy valakinek a rabszolgálja legyél, megalázzon, leköpjön, mocskosan beszéljen hozzád, mert te ez élvezed, tedd meg, ha nem, akkor nem.
Folytathatnám még ez tovább, de gondolom akkor sem esne le, mi a probléma az ilyen nevelési irányelvekkel. Gondolom egyáltalán nem zavarna ha ezek közül akármelyiket megtenné, hiszen akarja.
Tudod, ennek nem társadalmi elvárás miatt kéne eltűnnie, hanem belső igény miatt. Viszont honnét tudhatnák ezt, önkontrollt nem tanítunk, csak lázadást.
Szerintem az összes rossz, amit felsoroltál. Felelőtlen mindegyik, gyerekes. Gyerekek ne dugjanak és kész. Én sem egy nővel voltam és nem azt mondtam, hogy fogadjanak cölibátust az emberek, nem erről beszéltem, látom figyeltél ...
Nyugi, én is úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett, vagy direkt nem akarod érteni.
Én konkrétan nem tudok aktus közben elélvezni. Csiklóizgatással, nyalással el tudok, utána tudom csak élvezni a szexet (de attól nincs orgazmusom). Ha ez egy teljesíthetetlen dolog, vagy extra elvárás, megértem, és az adott féllel nem egymást keressük, nem szexelünk. De hidd el, van, akinek nem okoz problémát, és nem érzi önzőségnek, hogy máshogyan oldja meg a dolgokat.
Direkt leírtam egy olyat, hogy ami nem törvénybe ütköző. Hogy ne legyen a drogos, emberölős, stb felsorolás. De azt direkt leszartad... Na nem baj.
Amiért mindez idekapcsolódik, sok lány azért fekszik le a fiúkkal, és közben hagynak, engednek mindent (olyat, ami nekik nem jó amúgy, szopatás, száraz ba$zás, análszex), mert attól fosnak, hogy ott hagyják őket. Nem gondolnak bele, hogy amúgy is megtörténik, aztán jön a következő, meg a következő....
(A 10 éves kapcsolatom után volt kb 1 év, amikor igen, jöttek-mentek. Sokan. Én ekkor 24 voltam. Sehol nem írtam, hogy követendő példa... Utána volt az 1,5 éves, és a jelenlegi tart 4 éve.)
A kérdésed:
"Szerintetek ez komolyan rendben van?"
-IGEN!
Véleményt kérdeztél, nem írtad, hogy csak a tieddel egyező lehet.
Tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek vele egyet.
Erre már jön a személyeskedés...
Lekváros palacsinta. Te nem szereted, akkor idióta, ízléstelen gyökér, aki igen...
Mondjuk Te tudod.... 😏
Nem, te beszélsz el. Továbbra is! A kérdés az volt, hogy miért fekszenek le a nők, ennyi férfival.
Erre te először elkezdtél beszélni arról, hogy a férfiak milyen szemetek. Majd most arról, hogy szegény nőknek milyen nehéz elélvezni. Én elmondtam, hogy a férfi elélvezése is lehet problémás, de továbbra is neked csak az a lényeg, hogy te és a nők elélvezzenek. Miért? Mert neked életed értelmét az orgazmusod jelenti.
Törvénybe ütköző. 18 évesen 80anas gazdag papival járni nem törvénybeütköző. Drogozni sem törvénybe ütköző, de ide még ezret felsorolhattam volna. Az sem ütközik a törvénybe, ha a lányod rabszolgásdit játszik valakivel, vagy kaki fétise van, van egyszerre 10 férfival fekszik le, de akár a mindennapokból is hozhatnák példákat. Az sem ütközik törvénybe ha bunkó, neveletlen, önző, másokat jóhiszeműségét kihasználó anyja csemetéje teremtmény. Viszont ha ezeket akarja, akkor tegye csak meg nyugodtan igaz?
"Ha akarnak valamit, tegyék meg. Ha nem akarják, ne tegyék."
Hogy fosnának? Manapság, egy lányra jut 10-20 szexéhes magányos szerencsétlenség, mert az eddigi aránytalan férfihatalmat most felváltotta a feminizmus magasztossága. Ez, hogy a nők félnek, meg a nők aggódnak a másik miatt, olyan mocskos alávaló hazugság, amitől felfordul a gyomrom. Egy férfinak két kapcsolat között évek telnek el, általában ha nem partizós férfi, kimerült 3-4 lányban az élete. Emellett a legtöbb nő, szinte non-stop ha kell, ha nem alapon együtt van valakivel, vagy dug valakivel. Ha a te környezetedben nem ez van, akkor vagy hazudsz, vagy nem egy bolygón élünk. Persze 35-40 fölött, amikor ezeket a nőket annyira tartották, mint ők saját magukat, kidobják a szemét férfiak, majd ott maradnak a gyerekkel, akkor fordul a kocka, tény, abban a korban már a férfiaknál a nyereg újra. De az én kérdésemben, még továbbra is a 18-22 éves korosztályról van szó.
Van ami nem vélemény kérdése. Például az emberölés, vagy mondjuk a pedofília, állatkínzás. Erre azt szokták mondani, hogy mindent szabad, amivel nem ártunk a másiknak. Csak arra nem gondol senki, hogy ez kihatással van a társadalomra, és onnantól kezdve a társadalmon belül, egyénektől függően már igen is ártalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!