Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez komolyan rendben van?
Főként nőktől, lányoktól kérdezem, és igazából tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Az elmúlt 1 évben, szinte alig találkoztam olyan nővel, aki 20 éves koráig ne feküdt le volna minimum 5 emberrel, de a 10 fölötti számok sem voltak ritkák, sőt még 20 fölött is akadt. Természetesen csinos lányokról van szó, nyilván akik csúnyák és kövérek nem nehéz összehozni, hogy kevés partnerük legyen, viszont ha csinos lány valaki, akkor máris rendben van, hogy 6 évvel a általános iskola után már ennyien jártak benne. Ha ezeknek nőknek a lánya ezzel jönne haza, az is rendben lenne, megdicsérnétek őket ezért?
Komolyan kérdezem!
Az ên véleményem az, hogy teljesen mindegy ki mennyivel mikor feküdt le az élete során akár férfi akár nő. A hogyan és milyen módon a nem mindegy. Meg hogy milyen személyiség.
Ilyen hosszú vitát meg kár folytatni mert egyik oldalnak sincs teljesen igaza és mégis.
Kérdező, te meg ha már úgy gondoltad hogy egy érdekes témáról diskurálsz ahol minden nézőpontú ember gondolatát várod, ne hogy már jogot érezz arra hogy bárkibe beleszállhatsz, lekezelően kioktathatsz és aki veled nem egyet értő szó szerint annak minden szavát kiforgathatod.
Ugyanolyan ember vagy (legyen bármekkora taoasztalatod vagy tudásod) mint legalább a bolygó egyharmada.
Főleg egy anonim oldalon.
A hogyan és mily módonból következik a mennyiség. S itt már is had ragadjam meg az alkalmat, hogy eláruljam neked, én nem kiforgatom a mondandótokat, hanem tovább viszem. Ugyan is tudod, ami eredendően jó, az többnyire mindig, mintegy univerzálisan jó. Ami pedig rossz, az tipikusan nem lesz a legtöbb dologra helyes. Csak bizonyos dolgokra, vagy bizonyos dologra. Ti felhozzátok ennek egy részét, én meg rámutatok a többi. Arról nem tehetek, hogy te és a másik válaszoló sem hajlandó venni a fáradságot, hogy a gondolatát egy bizonyos szituáción kívül is ellenőrizze, de ez egyrészt nem az én lustaságom, másrészt pedig nem kiforgatás, bármennyire is szeretnéd a számba adni.
Én nem nézek le senkit, vagy egy indulatos stílusom, de ezt nem kell magadra venni. Nyilván ezt ismeretlenül te nem fogod tudni, én meg nem fogom megjátszani magam, csakhogy szintén egy ismeretlen igényeit kielégítsem. Egyébként pedig ha a stílustól eltekintünk, szerintem mindenkit meghallgatok, minden gondolatra reagálok, szóval nem tekintem semmisnek a másik véleményét. Csak épp tévesnek. Azért a bolygó egyharmadánál is vannak okosak, főleg hogy az emberiség nagyobb része elnyomó szegénységben él. Szerintem eléggé okos és értelmes vagyok, de megnyugtatlak, koránt sem gondolom, hogy a legokosabb és a legértelmesebb.
"Gondolom szerinted az se baj, ha gyilkos, pedofil, anorexiás nevel gyereket. "
=> Akkor leírom 3-adjára is: A pedofília bűn. Büntetendő. Elítélendő.
A gyilkosság még jobban.
A szex továbbra sem bűn.
Az anorexia betegség, de azt nem a szexel, hanem az önbizalomhiánnyal hoztam összefüggésbe, mivel pszichés eredetű mindkettő.
Amúgy köszönöm, hogy tőlem idézgetsz, igazán megtiszteltetés....
Mégegyszer:
Elfogadom a véleményed. Tiszteletben tartom. De egyetérteni nem fogok veled. Amíg ezt nem tudod felfogni, hogy nem te írod a szabályokat, és nem a te álláspontod az egyetlen, ami normális embernek opció lehet, addig ez az egész egy meddő vita.
(Nálunk apu, anyu nem csal meg senkit, a gyerek nem lát idegeneket a házban, és képzeld, mikor egyedülálló anya voltam, mindig meg tudtam oldani, hogy a lányom ne találkozzon az aktuális partnerekkel. A kapcsolataimat bemutattam neki, a többi nem rá tartozott. Volt pár hónapja egy kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri.. ez témába vág....)
Még mindig nem érted ...
A pedofília azért bűn, mert a törvény mondja, vagy esetleg amúg is bűn lenne?
A gyilkosság detto ...
És nem a szexről van szó, hanem ha sok emberrel szexelnek. Nyilván nem ugyanazon a szinten vannak ezek mind, de rosszak. Egyébként meg, ha valaki sok emberrel szexel, valószínűleg az is betegség, vagy szimplán az ösztönök irányítják.
De te már a múltkor is ezt mondtad. Ha ez az álláspontod, akkor minek válaszoltál újra? Megint elfogytál, félig-meddig már sikerül valamennyire egyetértened, DE CSAK AZÉRT SEM alapon, nem fogsz velem egyetérteni, pedig minden amit mondasz, téves, s le is írom miért. Akkor minek válaszolsz újra és újra és lövöd el ezeket az üres, átgondolatlan védőérveket?
"mindig meg tudtam oldani, hogy a lányom ne találkozzon az aktuális partnerekkel."
Ah, értem. S gondolom a lányod egy idióta, s semmit nem érzékel rajtad, meg semmit nem érzékel a környezetéből, amit te és a te tetteid határoznak meg. Az én szüleim sem előttem veszekednek/veszekedtek, mégis lehetett érezni a levegőben, nem előttem utálták a munkahelyüket, mégsem érezték jól magukat. A gyerek elől sok mindent lehet rejtegetni, de egy gyerek nem idióta, s a te érzéseid és felfogásod sem fedhetetlen.
"Nyilván nem ugyanazon a szinten vannak ezek mind, de rosszak. "
=> Akkor rossz, ha az ember nincs tisztában vele, ha sérül tőle, vagy a másiknak okoz sérülést vele. TALÁN van fogalmad, mire gondolok.
A másik meg amit a gyerekről, meg a többiről ide szórtál: Na most az a helyzet, ennek megintcsak semmi köze a szexhez, vagy ahhoz, hány emberrel szexelünk.
Ha van egy szar házasság, ahol folytonos a veszekedés, nem kell senkivel ahhoz lefeküdni pluszban, sőt, akkor is fennáll ilyesmi, ha apu meg anyu elsők voltak egymásnak, és sose feküdtek le mással. A gyereknek akkor is szar lesz.
Ha apu, anyu különmennek, és mondjuk anyu idegrendszere kikészül, depressziós lesz, gyógyszereket szed, apu meg mondjuk alkoholista lesz, megintcsak nem szexel senki senkivel, de a gyerek érzékelni fogja, hogy nagy szar veszi körül.
Ha nagyszülőkhöz költöznek válás után, ahol megintcsak pokoliak a körülmények, ismét szextől független a dolog.
Nem, nem hülyék a gyerekek. De azt, hogy az épp szingli anyu kivel folytat szexuális tevékenységet, mikor nincs ott a gyerek, na abból nem fog érzékelni, látni semmit.
De akkor itt belemegyek a fentibe, ahol azt írtam, nem mindenkinek való.
Egy lelkileg sérülékeny személy, aki még mindig tinilányhoz hasonlóan elhisz mindent, és elég, ha szépen néznek rá, már az ágyban is van, mert kapcsolatot remél, majd utána dobják, és ez sorozatos, mert még mindig naiv és nem tanul, aztán jön a kínlódás, na annak nem való. Se fiatalon, se anyaként, mert ezt viszont nyilván a gyerek is megérzi. Na de még mindig nem azt, hogy anya dugott a szomszéd Józsival, majd a postás Ferivel.... Hanem azt, hogy anya rosszul viseli a kudarcot, mert megint túl hamar beleélte magát dolgokba.
Viszont ehhez nem kell sok emberrel szexelni, kevés is padlóra tudja küldeni, megintcsak részigazság.
Van, aki külön tudja választani a dolgokat. Ez sem állati ösztön, ahogyan te nevezed, mert ez sem úgy néz ki, hogy ma a Béla, holnap a Pista, utána a Zoli, mert jaj, muszáj szexelni. Az is esélyes, hogy nem is lesz olyan fergeteges a dolog, mint egy kapcsolatban, de attól még eshet jól. És hidd el, mire megy a gyerekért a suliba, nem fog kiülni az arcára, mit csinált 3 órával előtte. És nem fogja lesni a telefont, és várni, hogy mikor jelentkezik a Don Juan, nem röpködnek a rózsaszín felhők, mert nem erről szólt a dolog. 2 felnőtt embernek engedtessék már meg, hogy jól érezze magát, és ne azon görcsöljön, mi lesz holnap.
Viszont ezt az ember általában nem tervezi, nem is gondolnám, hogy mindent meg kell tervezni. Aki kapcsolatban él, és félrekefél, azt elítélem. Aki szingli.... Annak meg egészségére. Egészen addig, amíg mondjuk nem olyannal teszi, aki pl halálosan szerelmes belé, kapcsolatot remél, ő meg visszaél vele egy laza szex erejéig.
Az meg, hogy 16-18-20 évesen szexelni felháborító... Hát 10 emberből talán 1-et ha találsz, aki ezt osztja. 16-18 év legideálisabb kor elkezdeni, bár nem is feltétlen korfüggő. Aki éretlen, buta, lehet, hogy 26 évesen is az lesz. Aki meg nem, az alapjáraton más beállítottságú, ott a 16 se lesz gond. (Az, hogy neked gond, más téma. Az érintettekről van szó.)
Igazából nyugodtan. Legalább érdekel ennyire és foglalkozol vele. Persze hacsak nem fel akarsz dühíteni, bár ezzel nem fog sikerülni. Nézzük!
Értem mire gondolsz, de ez nem így működik. Csak mert valamiről ÉN nem tudom, hogy rossz, akkor ha rosszat csinálok, az már nem is rossz? TALÁN érted mire gondolok.
Nem hülyeség. Te írtad. Minden összefügg mindennel. Az, hogy valakinek sok partnere van, nem csak azért undorító, mert egy csomó idegen ember - jelen esetedben - koszos farka jár benned, hanem mert nem vagy képes kapcsolatokra, mert inkább az alkalmi élvezeteket keresed a tartós boldogság helyett. A kettő összefügg és egymásból következik. Ismétellek. Minden összefügg mindennel.
De fog. A jellemedből, ami mint minden történésből és eseményből, tapasztalatból táplálkozik, s épül fel, a jellemedből mely minden egyes alkalommal veled együtt jelen van. Egyébként, ha olvasnál néha napján hülye regények helyett pszichológiát, meg olvasnál az érzelmi intelligenciáról, amit kb mindenki csak e két szó értelmezésében, s tévesen használ, akkor tudhatnád, hogy rengetek ártatlan, jelentéktelen, semmit mondó, nüansznyi gesztussal képes vagy elcseszne a gyerekedet. Olyanokkal is, amiket s most majd az életem rá merem tenni, meg nem tippelnél. A tudat alatti ámbár tudatosan, de nem a te tudatod irányításában, s nem feltétlen a jelenlétében működik. Gondolhatsz bármit, csinálhatod bárhogy, a valóság a részletekben mindig jelen van.
Tudod mi esik még jól? Egy fürdő, masszás, pohár bor, ezer másik dolog. Lemerem fogadni, ma már némelyiket porba alázza a szex. Az alkalmi szex áldozatokkal jár. A személyiségnek nem jó. Az, hogy bárhol bármikor bárkivel dugjunk, állati szaporító ösztön. A társadalom megalkotta nekünk a monogámiát, hogy ne ösztönből dugjunk, hanem valami magasztosból. Ez egy ajándék. Ez a társadalom egy jótékony terménye. Nagyon sok mindent elrontott, de ezt pont nem. Elképesztően egyszerű belátni. Tudod mi (is) különböztet meg embert és állatot? Az ember, nem tud nemet mondani az élvezetre. Ez kb olyan, hogy egy csomó állat, még meg is döglik az ételért. Na, lassan eljutsz te is ide. Bármit képes leszel feladni, fél perc "jól esik"-ért. Ez igazán emberhez méltó, magasztos, s önuralomra vall. Tudod, a biológiai folyamatok, nem arcokból és telefonozásból tevődnek össze. Sok tényező közre játszik, s mint említettem, ha nem is tudatosan, de észleljük ezeket.
"MINDEN KANNAK ÉRZEM A FEROMONJÁT"
Szerintem 11 éves a legideálisabb elkezdeni. Akkor már talán elfér valami bennük, de még mindig nem ellenkeznek. Na jó, lehet 6. Nem is értem miért akarok olyannal szexelni, aki öntudatában van, mikor lényegileg megerőszakolhatok bárkit. A lányod van már 16?
Magadat ismételgeted újfent, és olyanokat írsz megintcsak, amit senki nem állított. 11? 6? Na ez beteg... És ilyet nem mondott senki. A 16 éves nem 11 és nem 6 éves, bőven van különbség.
(Az enyém nincs annyi, ráér még...
"Csak mert valamiről ÉN nem tudom, hogy rossz, akkor ha rosszat csinálok, az már nem is rossz? TALÁN érted mire gondolok." => Még mindig ott tartunk, hogy az a rossz az szerinted rossz. Valójában nem az.
A monogámia pedig azt jelenti, hogy a párkapcsolat 2 emberről szól. És ez így is van rendjén, undorítónak tartom a megcsalást (attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, még annak tartom. Mert a másik, elméletileg szeretett fél megalázása, elárulása, semmibevétele. Na ezért. Nem azért, mert mit szólnak a szomszédok...)
Régen rossz, ha aszerint élünk, mit szólnak a szomszédok, hogy néznek az utcán, stb.
Társadalom... Sok ember bort iszik, vizet prédikál.
(Jó, hogy említetted, én is megiszom, jó dolog, képzeld, volt, hogy inkább azt választottam szex helyett... Sose hitted volna.)
Pontosan, sokféle dologgal el lehet cseszni a gyereket, amiről nem is gondolnánk. Na épp ezért kár kiemelni valamit, és gyártani egy elméletet róla...
Az állat szaporodási, fajfenntartási ösztönből szexel.
Az ember szerelemből. Vagy kíváncsiságból, vágyakozásból.
De egy nő akkor sem úgy működik, mint egy férfi, hogy tele a zacsi, üríteni kéne. Általában több van mögötte, szóval nem a férfitársaidból kellene kiindulni, mert tudjuk, te vagy a kivétel, oké, akkor nézzük a többieket...
Lehetőség meg ott van a továbblépésre, hogy ne te legyél nála a következő. Majd arra mész rá, aki zárt lábbal ül, ha azt preferálod. (Csak nehogy téged se engedjen be...)😂
Magam ismételgetem, mert még mindig nem tudtál rá semmi értelmeset mondani.
11? 6? Ezt én mondtam, nem mondtam, hogy te mondtad. Én mondtam, hogy akkor az már miért nem oké.
Az én világnézetemben a "rossz" és a "jó" nem szubjektív, így a véleményemtől független. Ezek a számomra dogmák. Másképp értelmük sem lenne. Többször is feltűnik, hogy a te értékrendet az törvények alkotják, ami eléggé ... nem is tudom mi erre a jó szó. Nevetséges? Kishitű? Nem tudom. A törvények az erkölcsöt hivatottak bizonyos értelemben rendszerbe foglalni, bár ez sosem fog sikerülni. A jog, az erkölcs alatt áll. Így, mi jogszerű, nem feltétlen erkölcsös, vagy morális. Nevezd úgy ahogy akarod, vagy ahogy hitetlen.
Ha én aszerint élnék, hogy mit szólnak a szomszédok, már rongyosra dugnám a buta kislányokat, mert ma ez az elvárt, ez a trendi, ez a menő. Te szerinted is én vagyok a frusztrált, sikertelen, irigy duzzogó kisfiú. Továbbra is magad ellen beszélsz. Vagy éppen létezel.
Ez nem az én elméletem, hanem nálam és nálad ezerte okosabb emberek elmélete, és nem kiragadtam, ez is része. Tudod, továbbra sem homokba kell dugni a fejünket. Esetleg ha - ez a gyilkolászás nekem annyi tetszik -, majd a gyereket próbálják meggyilkolni, te sem nézel oda, mert az nem olyan csúnya? Csak egy része, csak egy csúnya része, én itt és most ebben a kérdésben ezzel foglalkozok és számomra továbbra is érdemes. Mert ha nem lenne érdemes, akkor ez sem és más sem lenne érdemes semmire, és akkor nem lenne haladás semmiben. Tehát, homokba dugnánk a fejünket és várnánk az áldást. Egyébként szerintem ne is dolgozz, fölösleges kiragadni a munkát az életből, várj, hátha nyersz a lottón. Jó ezt most lehet kiforgattam kicsit, bevallom. A lényeg. Mindennek van jelentősége. S ez továbbra is az én kérdésem, ha szerinted ez jelentéktelen, továbbra sem kötelező válaszolnod rá.
Nagy szerelem, ha egy emberrel egyszer dugsz. Vagy gyakorta dugsz új emberrel. A romantikus filmeknek is így kéne történnie. De szép is lenne, ha a Szerelmünk lapjaiban a film végére a csaj végig dugatja magát a fél városon. Hmmm. #SZERELEM
Férfi társaimból? Akik hozzám hasonlóan 1-3 nővel voltak egész eddigi életükben? Amelyek közül jó pár az elsővel maradt volna, aki csúnyán megbántottak. Hmm ezek a züllött állatok.
Hát, ha még csak ennyi bajom lenne. A csak ide nem illik, igazából ez nagy problémám ma a nőkkel, de sajna még ezen kívül is akad.
"Férfi társaimból? Akik hozzám hasonlóan 1-3 nővel voltak egész eddigi életükben?"
=> Érdekes közeg, mert akiket én ismerek, azoknak csak a visszautasítás szabnak gátat...
Illetve volt ez régebben. Újabban inkább az a jellemző, hogy 1-nek is örülnének, de annyi se jut.
(Bár az, hogy mit akarnak, meg mire van lehetőség, gyakran fényévekre jár egymástól.)
Félreérted, az én szememben sem attól lesz valami rossz, mert a törvény bünteti. Hanem attól, hogy konkrét, közvetlen áldozata(i) van(nak).
Ha Julika meg Pista szinglik, összeakadnak valahol, megtetszenek egymásnak, megisznak valamit, szexelnek egyet, élvezik, majd nem találkoznak többet, vagy mondjuk ez megtörténik még párszor, ki tudja, vagy akár több is lesz belőle, most ez mellékes, de ennek nincs áldozata. Akkor se, ha nincs folytatás, és 1 hónap múlva mondjuk Julika összejön valakivel, akivel szintén szexel. Itt sincs áldozat.
(Ha lefekszik a családos főnökével fizetésemelés reményében, ott már vannak gondok, sőt, áldozatok IS vannak. Julika naiv, erkölcstelen, a főnök meg ezt kihasználja + megalázza vele a családját, feleségét, stb stb.)
A baj azzal van, hogy feltettél egy kérdést. De kb csak a szerinted elfogadott válasz lehet helyes. Itt pedig nincsenek helyes válaszok, ez nem egy kvízjáték.
Rendben van-e?...
A lányunknál is rendben lenne-e?....
Komolyan kérdezed....
Én komolyan válaszoltam, és nem vagy képes elfogadni, ha nem értenek egyet veled. Aki másképp gondolja, az már hulladék szarember. Na így csak nagyon szűklátókörű emberek gondolkodnak. Ez hajaz arra, mint amikor emberek ízléseken vitatkoznak, próbáljak meggyőzni a másikat, verik az asztalt az igazukért. Közben meg...
Belegondoltam, ebben a szemléletben én akkor is erkölcstelen lennék, ha még mindig az első kapcsolatomban evickélnék immáron 16 éve (mert valószínűleg így lenne, ha én nem lépek ki, ismervén az exem...), tekintve, hogy 14 évesen túlestem a témán... Bár éveken át azt hittem én is, ez majd örökké tart.
Finom-e a paprikáskrumpli, hogyan döntse el az, aki sose evett mást...
De ezt kompletten a párkapcsolatra értem, nem direktbe a szexre, ahogy te gondolod.
Látok magam körül szenvedni elég sok huszonéves párt, akik a tizenévesen összeszedett első partner mellett úszkálnak a langyos húgyban. Nem boldogok... Csak a megszokás tartja össze őket.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen így az életre szóló boldogság, de korántsem olyan szép ez, ahogy azt a magányos, tapasztalatlan emberek elképzelik. (akinek nem inge, tudod...)
És sokan úgy tekintenek rá, nem kell semmi, csak egy kapcsolat, csak egy, csak legyen. És mi történik? Megszerzi, ennyi kellett, hátradől, belekényelmesedik, mostmár megvan, ki lehet pipálni. A másiknak meg ez jogosan válik unalmassá, mert mi ez.... Es ezért mennek tönkre ezek a kapcsolatok,az ott hagyott fél meg nyekereg, hogy pedig ő mindent megtett, szerette, mindent megadott, vele akarta volna leélni az életét (azt elhiszem, kényelmes volt + státuszszimbólum, hogy volt nője), de annak a szemét kurwának más fa$za kellett, mert nem tudta értékelni a jót,mert neki 1 nem elég.... Pedig milyen jó dolga volt (Milyen? Úszni a langyos húgyban, míg el nem lepi, mert hagyták megdögleni a kapcsolatot?)
Na többek közt ezért is van az, hogy az a bűvös 2 év miért annyi, és miért döglik meg a dolog. És nem másnak a fa$za kell. Hanem a többségre jellemző ez a bepunnyadás a kapcsolatba, elül benne, van fix puni, esetleg van, aki mos, főz, és ez tök jó. Kinek? Meg meddig?....
Mondjuk nőben is sok az igénytelen, akinek ennyi elég, meg mondjuk szarul is néznek ki, vigyáznak erre a Szent kapcsolatra. Na ők lehet kihúzzák együtt a temetőig. De hogy belülről mennyire jó ez, az már más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!