Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez komolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez komolyan rendben van?

Figyelt kérdés

Főként nőktől, lányoktól kérdezem, és igazából tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Az elmúlt 1 évben, szinte alig találkoztam olyan nővel, aki 20 éves koráig ne feküdt le volna minimum 5 emberrel, de a 10 fölötti számok sem voltak ritkák, sőt még 20 fölött is akadt. Természetesen csinos lányokról van szó, nyilván akik csúnyák és kövérek nem nehéz összehozni, hogy kevés partnerük legyen, viszont ha csinos lány valaki, akkor máris rendben van, hogy 6 évvel a általános iskola után már ennyien jártak benne. Ha ezeknek nőknek a lánya ezzel jönne haza, az is rendben lenne, megdicsérnétek őket ezért?

Komolyan kérdezem!

2019. jún. 1. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
77%

Ezen hiába kattogsz, egy jó nő renegeteg ajánlatot kap és mivel felnőtt ember, azt csinál, amit akar.

Annak örülj inkább, hogy őszinték voltak, mert a legtöbb nő nem igazán szokta az igazat megmondani.

2019. jún. 1. 19:28
 2/71 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem csalódott férfiak bölcsességeire vagyok kíváncsi. Felnőtt ember vagyok, tudom kezelni, engem azok érdekelnek, akik ezt az életmódot követik.
2019. jún. 1. 19:36
 3/71 anonim ***** válasza:
43%
Mivel tinikent rovid tartalmu a legtobb kapcsolat, igy altalaban sok a szam
2019. jún. 1. 19:47
 4/71 anonim ***** válasza:
50%

Én is több ajánlatot kapok, mégsem élek mindegyikkel. Ez nőtől függ. Van akinek van tartása és megválogatja h kivel fekszik le, és vannak olyanok akiknek egy picit nyomod a dumát, és a bugyika már kerül is le.

L

2019. jún. 1. 20:17
 5/71 anonim ***** válasza:
96%
Hát az ilyen kérdések már kb. a 18. században is felmerültek, szóval azt ajánlom, fogadd el a dolgot és szarj bele. Mindenkinek joga van úgy élni az életét, ahogy szeretné, te maximum a saját gyerekedet nevelheted. Ha nem bírod a kikapós lányokat, lépj túl rajtuk.
2019. jún. 1. 22:33
 6/71 anonim ***** válasza:
81%
"Ennyien jártak benne" ugyan már. És akkor? Egy azért vagyunk fiatalok hogy élvezzük az életet. Nehogy már ez csak a férfiak kiváltsága legyen. Keress magadnak olyan lányt aki másképp gondolja, belőlük is sok van. :)
2019. jún. 7. 11:19
 7/71 A kérdező kommentje:
Hát igen, ha valaki üres közhelyekből áll, akkor nem is tudom, hogy miért várok valami értelmes magyarázatra.
2019. jún. 7. 13:27
 8/71 anonim ***** válasza:
58%
Leszólhatjátok a kérdezőt, de valamilyen szinten igaza van. Nem baj, ha nőként is élvezi az életet az ember - megjegyzem az élet nem csak a dugásból áll -, a probléma ott kezdődik, hogy az ilyen lányok akik több fszt fogtak, mint kilincset, rohadtul fel vannak háborodva ha csak húsnak nézed őket, és a szexet akarod csak tőlük. Tapasztalat... Hát, aki mással nem tud szolgálni ¯\_(ツ)_/¯
2019. jún. 20. 18:35
 9/71 anonim ***** válasza:
67%

Férfi előtt meg boruljunk le hasonló esetben?

Amúgy bennem 19,5 éves koromig 1 fa$z járt. Akkor véget ért az 5 éves kapcsolatom és lefeküdtem fél év alatt 4 fiúval.

Majd exxel kibékültem, újabb 5 évet lehúztunk.

Aztán jöttek-mentek a pasasok, nem írom le, hányan voltak összesen, mert senkire nem tartozik (akire igen, az érdekes módon tudja...)

Lányos anyaként azt mondom, igen, rendben lesz, ha a lányaim nem prűd, frigid életmódot élnek. Vigyázzanak magukra, óvszer mindig legyen, és azért osszák meg velem, kivel és hol vannak, bízzanak bennem, mert féltem őket ettől az undorító világtól. De nem a szextől. Csak majd felvilágosítom őket, hogy a szex ne csak a pasikról szóljon, az első az ő élvezetük, mert nem tárgyak. Ha csinálnak valamit, legalább legyen értelme.

2019. jún. 20. 20:12
 10/71 anonim válasza:
83%

Én 18 vagyok és nem feküdtem le senkivel.

18L

2019. jún. 29. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!