Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez komolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez komolyan rendben van?

Figyelt kérdés

Főként nőktől, lányoktól kérdezem, és igazából tényleg kíváncsi vagyok a válaszra. Az elmúlt 1 évben, szinte alig találkoztam olyan nővel, aki 20 éves koráig ne feküdt le volna minimum 5 emberrel, de a 10 fölötti számok sem voltak ritkák, sőt még 20 fölött is akadt. Természetesen csinos lányokról van szó, nyilván akik csúnyák és kövérek nem nehéz összehozni, hogy kevés partnerük legyen, viszont ha csinos lány valaki, akkor máris rendben van, hogy 6 évvel a általános iskola után már ennyien jártak benne. Ha ezeknek nőknek a lánya ezzel jönne haza, az is rendben lenne, megdicsérnétek őket ezért?

Komolyan kérdezem!

2019. jún. 1. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:

Hát, tudod én olyanokkal barátkozom, akik hasonlóan hozzám, normálisan viselkednek. Egyébként megint ellentmondasz magadnak. Mindenkit megdugnak, de egynek is örülnének. Most akkor melyik? Illetve ha ez utóbbi, akkor megint, hogy jön ide, hogy a férfiak milyen szemetek.

Áldozatok. Igen. Ezt már leírtam több ízben, úgyhogy csak ide idézem, csak, hogy lásd, mit is nem fogsz fel:

"16 évesen, még hülye gyerekek könyörgöm."

"Plusz ez rám is hatással van, plusz a gyerekeim remélhetőleg már nem, de mások gyerekei ebben fognak felnőni." - Mert ez a közeg lesz a környezetük!

"A ti felelőtlenségetekből lesz egyre butább és felelőtlenebb a jövő generációja." - Mert ez felelőtlenséget szül. A felelőtlenség meg butaságot

"Hogy nem csak az számít, hogy a pillanatban élvezzek, hanem, hogy legyen még jövő, vagy ne rondítsam a jövőt s mi egymás." - Ez az önkontroll zavart jelenti. Erről van is egy pszichológiai kísérlet, az alanyok gyerekek és szex helyett gumicukor van. Én ezt könyvben olvastam, de itt is van: [link] Megjegyzem, van egy olyan gondolatom, hogy nem érted, ez hogy jön ide.

"De árt vele. Árt a társadalomnak, a jövőnek, nekem. Ezt annyira nehéz felfogni. A társadalom, egyénekből áll. Te egyén vagy? Igen. Akkor innentől kezdve felelősséged van a társadalom iránt. Igen, csak egy elképesztően minimális kis részben, de van. S így, elképesztően minimális részben ártasz nekem, és a hozzánk hasonlóknak. Sőt, mivel elég sokan vagytok, így összegyűlik, és a ti rétegetek, már nem is csak kicsit árt nekem, és a hozzánk hasonlókhoz, hanem nagyon is. S megbocsáss, de én igen számonkérem ezt, már amennyire telik tőlem."

" Baj a 16-18 éves gyerekeknek, de egyébként még 20-22 nél is vannak igazán instabil kislányok, rosszat tesz a fejlődésüknek, torzítja a személyiségüket, ártunk vele embereknek (Megcsalás, kihasználás, szerinted ez honnan ered? Az, hogy ma már mindenki sérelemmel és összetörve lép ki az első kapcsolatából)"

"De egyébként még így lehet komplexusokat okozni, éltetni test és önkép zavarokat, bezárkózni (hiszen, ha mindenki csak dugásra használ, akkor miért is mutassak többet), depressziósnak, érzéketlennek, vagy érzelmileg analfabétának lenni, mert az érzelmi intelligencián a kapcsolatok javítanak. A hosszú távú kapcsolatok és ecetera."

Tudod, nem csak fizikailag lehet ártani. Vannak áldozatai, én is áldozata vagyok, mások is áldozatai (nem csak férfiak nyilván, nők is)

"Én komolyan válaszoltam, és nem vagy képes elfogadni, ha nem értenek egyet veled. Aki másképp gondolja, az már hulladék szarember. Na így csak nagyon szűklátókörű emberek gondolkodnak."

Újabb bullshit. De már leírtam. Nem lehet minden igazság. Én nem szubjektív vélemények alapján élek. Én valami homályos erkölcsi rend alapján élek, amit innen onnan összeszedtem, melyben lehet sokféleképpen élni. Ez tegyük fel, egy egész kör negyedét teszi ki. Egy negyed körcikk. Én úgy gondolom, aki ezen belül az intervallumon mozog (ámbár lehet más úton mint én), az rendben van. Ez szűk látókör? Ez egy egy negyednyi látókör. Miért kéne mindennek jól működni? Miért kéne mindent elfogadni, hogy a francba lehet minden jó? Miért ne mondhatnám ki, hogy tévedsz, tévednek emberek, tévedek én is. Miért kell állandóan homokba dugni a fejünket és miért kell gyengeségeinket a teljes elfogadás kompromisszumában elrejteni. Ez hülyeség. Nem vagyok beszűkült, bár továbbra is próbálhatsz megrágalmazni vele, de tudom, hogy nem vagyok az. Továbbra is, mint fentebb önmagam idézésének szükségessége is mutatja, ha valamit nem tudsz cáfolni, nem reagálsz rá, majd pár válasszal később, újra felhozod. Továbbiakban csak idézni fogom magam ez esetben. Amúgy is a szememre vetetted, hogy ismétlem magam.

Következő dolog, amire már válaszoltam, s nem is értem, hogy jön elő megint

"Én nem írtam, hogy egy faroktól már olcsó k**rva"

"Én még messze nem vagyok házas, és képzeld, nem csak egy nővel feküdtem le egész ideáig. Még mindig nem arról van szó, hogy a szex bűn, sem arról, hogy házasságig várni kell, s arról sem, hogy csak egy embernek adhatjuk oda magunkat egész életünkben."

S látod, itt jön a jellemed deficitje, ami a szex > felelősség felfogásodból ered, hogy egyébként, ha nem tennék szét a lábukat az emberek 14-16 évesen, hanem megvárnák még felnőnek, megismerik önmagukat, türelmesek lennének a párkapcsolattal, akkor nem lenne 100%-san halálra ítélve az első/második kapcsolata az embernek, nem sérelmekkel szállna ki belőle a legtöbb ember, ami hatással van a további kapcsolataira, rosszabb esetben életére.

Képzeld, én eltudom dönteni ezer dologról, hogy szeretem-e vagy utálom, még azelőtt hogy kipróbálnám. Tudod miért? Mert ismerem magam. De egyébként az sem érdekelne, ha ezer emberrel ki akarnám próbálni a szexet, mert a kíváncsiság veszélyes. És ezért fizetnem is kéne. S azt pedig már biztos tudom, hogy nem akarom megfizetni, így habár kipróbálnám, nem érdekel. Például.

Ha jobban oda figyelnél a másikra, talán nem okozna annyi csalódást.

Nekem vannak tapasztalataim, csúfos tapasztalataim is, s továbbra is így gondolom.

Csak legyen? Az egésznek a lényege, hogy kötelezően csak azért mert legyen szex, mert az olyan jó, csak azért hogy ne legyünk magányosan, hogy legyen valakink, ne álljunk már le akárkivel. Megint! Nem is értem, ez hogy jön újra elő! Azért mennek tönkre a kapcsolatok, amiért mindent kidobunk, amiért fogyasztunk és újat veszünk a javítás és a következetes, tartós építkezés helyett. Azért mert már nincs problémamegoldó készségünk, mert nem tudjuk kezelni a konfliktusokat, mert nem tudjuk kezelni a kapcsolatokat, mert érzelmileg analfabéták vagyunk már blablabla... Ezt is leírtam. Idéztem is.

Belülről mennyire jó az, hogy mindenkiben csak a punciddal, illetve max pár évig tudod fenntartani az érdeklődést?

2019. aug. 15. 18:30
 42/71 anonim ***** válasza:

"Mindenkit megdugnak, de egynek is örülnének. Most akkor melyik?" => MegdugNÁnak mindenkit, de ők maguk is tudják, hogy erre az esély nulla, és megelégednének azzal, ha lenne egy nő.

De ha van is, belekényelmesednek egy idő után. Lehetne másképp is, de a kapcsolatért tenni kell. És ez nem egyéni, nem az én problémám, vagy a tiéd, ez ahogy írod, társadalmi probléma. Van, és hurrá, de ennyi, ül benne, mint szar a fűben... Hiába próbálja az egyik fél megjavitani, ha a masik úgy érzi, nincs gond, így tudomást sem vesz arról, hogy ellaposodott az egész.

Ez egy nagyon gyakori jelenség.

És ha nem lehet helyrehozni, sokszor célszerű a továbblépés.

"Belülről mennyire jó az, hogy mindenkiben csak a punciddal, illetve max pár évig tudod fenntartani az érdeklődést?"=> Mert annyira hihetetlen, ha az ember tudatosan lép tovább, és nem őt dobják, mert nem elég érdekes? Mert ilyen is van?

Vagy hogy egy kapcsolatnak x oknál fogva vége szakad, mert egyszerűen nem fenntartható?

(Tegyük fel, megvannak az érzések mindkét oldalról, de a körülmények nem teszik lehetővé, hogy kiteljesedjen, és nincs más út, csak a szakítás. Mert nem javítható. Ja, akkor minek belekezdeni? 2 okból: 1. A szokásos "nem tudtuk előre". 2. Tudták.... De az érzéseket nem lehet irányítani ugye mint tudjuk... Nem 1 alkalmas dugásról írok, hanem mondjuk egy 1 éves kapcsolat, ahol voltak érzések.

Jó, ez már személyes.

Akkor legyen, ami nem az: Bármikor lehet akármelyik félnek olyan húzása, ami nem tolerálható, nem lehet rajta túllépni. És a kapcsolat nem tartható fent tovább.

És vannak, akik jobban bírják a magányt, mások meg kevésbé, és belemennek egy jónak ígérkező kapcsolatba, ami aztán szar lesz.

Az egyéjszakás meg már nem lehet ösztönös, ha tudatos... Többnyire.

Én a magam részéről már nem mennék bele ilyenbe. Ez nem azt jelenti, hogy bánom, amik voltak, mert nem. Csak mai fejjel már nem kéne. Ennyi. És nem ítélem el erkölcscsősz módjára azokat, akiknek átmenetileg becsúszik egy-két alkalom...

Te tedd meg nyugodtan, jogod van hozzá, és ennyi. Úgysem tudod megváltoztatni a "többieket"....

2019. aug. 15. 19:44
 43/71 A kérdező kommentje:

A végeredményt tekintve, lényegtelen mit akarnak, így vagy ők legalább nem tetszik/nincs rá lehetőségük. Ez fordítva is érvényesülhetne, érvényesült is sokáig.

A társadalmi probléma, az mindenki problémája, szóval a tied és az enyém is. Ezt simán helyre lehet hozni, csak ma már megfeledkeztünk emberek lenni, helyette szeretünk állatok, vagy fogasztók lenni, épp melyik a kényelmesebb.

Ha jól választasz, sokszor nem merül fel ez a "nem fenntartható" probléma, de legalábbis egyre kevesebbszer. 1-2 rendes kapcsolat után például már nem kéne ennek problémának lenni, csak ugye akkor lehet, hogy nem kéne elmenni az első szembejövővel és akkor lehet akár 1 évig is nélkülözni kéne a szexet.

"

Akkor legyen, ami nem az: Bármikor lehet akármelyik félnek olyan húzása, ami nem tolerálható, nem lehet rajta túllépni. És a kapcsolat nem tartható fent tovább."

Ez továbbra is eléggé esélytelen, ha kellően ismered magad, és szánsz időt a másik megismerésére, illetve, ha elő is fordul, hogy 2-3x egy huzamba. Hidd el, hogy ott veled van a gond.

Igen, továbbra is majd elszégyellem magam, mert gúnyolódhatsz az erkölcscsősz megnevezéseddel, csak mert egészséges emberi kapcsolatokat akarok, nem akarok k**rvákat, r**ancokat, f**zfej férfiakat, válásokat, megcsalást, egymás bántását. Erkölcscsősz is szívesen leszek!

De részem van benne. Mondtam már. Buta magyar szokás. "Egyedül úgy sem tudok ezen változtatni", "Egy fecske nem csinál nyarat". Ez kifogás, lustaság, gyengeség. Ha másik is felemelné, és vannak akik felemelik a hangukat ez ellen mint oly sok mindenen, ezen is lehetne változtatni. Nem azért nem lehet, mert lehetetlen, hanem miattatok.

2019. aug. 15. 20:04
 44/71 anonim ***** válasza:
35%

Érdekes kérdés, elég kellemetlen és vitatott témát feszeget, kár hogy kevés az értelmes válasz és sok az üres veszekedés.

Én is észrevettem már ezt a jelenséget.

Egyelőre még nem volt barátnőm, de még randizni sem randiztam, vagyis szexuális kapcsolatba sem kerültem nővel.

De ha meg is ismerek valakit... Vajon hányan jártak benne előttem? A nálam az ágyban nagy valószínűséggel jobb palik után mit tudnék neki nyújtani szűzen?

Ha már több, mint 3-4 exe van, az őszintén, zavarna! Nem azért, mert prűd lennék, vagy megtagadnám a lányoktól a szexet, csak nem működne.

Főleg, hogy a szűz, tapasztalatlan lányok is inkább idősebb, sokat látott férfit keresnek. Ami persze nem baj, csak... Kinél van esélyem? :3

19F

2019. aug. 29. 03:15
 45/71 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy kettőnk véleménye azonos, bár máshonnan ered. Neked még nem volt senkid, lehet téged frusztrált a sikertelenség. Amit persze megértek. Lehet te innen indulsz ki.

Én viszont nem. Voltam már nővel, leszek is nővel, képes vagyok ismerkedni. Engem az zavar, hogy üresek, mocskosak, felelőtlenek, és gyengék. Nincs tartásuk. Nem mindenkinek! Továbbra sem mindenkinek! Biztos vannak valahol elveszett kincsek, akiket meg kell találni, türelmesnek kell lenni.

A többség viszont ilyen. Viszont nem értem, hogy miért?

2019. aug. 31. 17:47
 46/71 anonim ***** válasza:
67%

5 év alatt 20 partner az 3 havonta egy egyéjszakás kaland. Miért ne lehetne ennyi? Elsőre lehet hogy soknak tűnik, de ha meg úgy nézzük hogy 3 hónap telik el két szex között, az már nem olyan kevés, annyi idő alatt rengeteg ajánlatot vissza lehet utasítani, így lehet szelektálni, nem feltétlenül az első szembejövővel fekszik le az ember (általában). Lehet hogy becsúszik egy-két olyan partner, amit utólag bánunk, de többnyire jól sikerülnek az ilyenek.

Ha lesz majd egy lányom, és ilyen életet él, lehet hogy elsőre majd egy kicsit emésztgetnem kell a dolgot, de ha azt látom majd rajta, hogy ez így neki jó, jól kezeli a helyzetet, jól érzi magát, akkor miért ne? Ő élete.

Azt meg hagyjuk már, hogy megint a nőkre van kihegyezve a kérdés, a férfiak meg annyi nővel fekszenek le amennyivel akarnak...

2019. szept. 20. 18:03
 47/71 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne ennyi? Mert így az emberekhez való viszonyulás, már rosszabb mint egy mobilhoz való hozzáállás, mert azt legalább évente cserélgetjük. Őszintén, néha elgondolkozom, hogy van-e bárminemű értelme annak, hogy megpróbálom rávilágítani az embereket, hogy ez egy nagyon nem jó irány, de amikor a kész tényeket felállítva is még magyarázni kell, hogy mi ezzel a gond, azért valahol lélekölő.

Három hónap telik el két szex között? Érthető? Valahol talán érthető, de inkább nem. Kötelező éjjel-nappal szexelni? Én két éve nem szexeltem, mert nem találtam rá arra érdemes nőt, most akkor gáz vagyok? Oké, erre megkaphatom, hogy az én dolgom, de komolyan senkit nem zavar, hogy ennyiből áll? Hogy három havonta dugnia kell. Hogy e köré épül minden?

Egyébként, meg rengetek ajánlatot lehet visszautasítani? Hol?

Itt előbb megjegyezném a nők által előszeretettel hangoztatott frázist: "Nőként nehezebb ismerkedni, mint a férfiaknak, alig van jó PASI".

Én egyáltalán nem tartom magam végtelenül rondának, szánalmasnak végképp nem, élek közösségi életet, bizonyos tekintetben sikeresebb vagyok mint a legtöbb társam, de két éve egy ajánlatot sem kaptam, és ez utóbbi írásom ne értsd félre, nem gondolom magam félistennek, de csak szimplán átlagosnak, talán picit vonzóbbnak, de ennyi. Hol vannak az ajánlataim? Ez a nőkre érvényes? Akik előtt ott nyáladzik az összes férfi, aki bármit megtesz, hogy jusson neki punci. S titeket, nőket nem zavar, hogy ezzel azonosítanak. Nem azért kellesz ezen kétségbeesett férfiaknak, mert kedves vagy, okos, vicces, jól főzöl, szereted az irodalmat, nem a személyiségedért, nem azért mert te képviselsz valamit, mert te egy identitás vagy, hanem azért, mert a két lábad között punci van. Ennyi vagy, és téged ez nem zavar. Ahogy a férfiakat sem zavarja, hogy lemennek kutyába ennyiért. Persze ez oké, igaz?

Ha azt látod majd a lányodon, hogy mondjuk neki az tetszik, hogy a suli egész osztálya egyszerre dugja végig, de ő ezt élvezi, akkor rendben van, mert neki ez így jó? Én már milliószor leírtam, nem is olyan elképesztően nehéz ezt a dolgot értelmezni, de úgy látszik nem megy. Attól, hogy valamitől jól érezzük magunkat, nem biztos, hogy jó nekünk.

-Édességet zabálni tök happyhó, csak elhízunk és elrohad a fogunk

-Cigizni, inni, drogozni tök jó érzés, de kérlek had ne kelljen tovább (mondjuk az "Ő élete", had csináljon amit akar - mintaszülő)

-Szexelni gumi nélkül tök király, csak lehet nemi betegek leszünk, vagy be nem tervezett terhesség jön

-Elkölteni minden pénzünk szuper, mert akkor csomó jó cuccunk lesz, csak épp ha beüt a gond, földönfutóvá válunk

És még sorolhatnám. Én úgy gondolnám, ez egy olyan szemlélet, amitől a felnőtt felnőttnek nevezheti magát. Ez az alapja a felelősségtudatnak, a következetességnek. Ez nincs, mégis bárki csinálhat gyereket és nevelheti ugyanerre a fertőre. Ez persze nem gond.

Mit hagyjuk? Ez továbbra is az én kérdésem, amit én írtam ki, arról, amiről én akarok beszélni. Továbbra is, ha szeretnél, írd ki ugyanezt férfiakkal kapcsolatban. Nehogy azt hidd, hogy jobb a véleményem a férfiakról, s azt sem gondold, hogy az rendbe lenne, ha egy férfi tenné ezt. Csak lévén rólam van szó és én heteroszexuális vagyok, sosem lesz ilyen problémám. Egyébként akár beszélhetnénk mindkét nemről, de nem lehet egy kérdés alatt. Miért nem? Mert óvodás módjára az összes női hozzászóló, akárcsak te, jobb híján mutogat, mert hiányzik az imént leírt felelősségtudat. Az a vicces ebben, hogy már korábban is leírtam ugyanezt, mégis alám adtad a lovat. Ez is bizonyítja mennyire mélyen belétek van ivódva ez, mennyire jól is felnevelt ez a társadalom a menekvésre, a fogyasztásra. Persze ez nem gond. Nem gond, hogy egy zombi vagy, egy nemi szerv, egy lyuk. Elvégre három hónapot szex nélkül kibírni embert próbáló feladat. Igaz? :)

2019. szept. 20. 18:38
 48/71 anonim ***** válasza:

"Nőként nehezebb ismerkedni, mint a férfiaknak, alig van jó PASI."

Lehet hogy valaki szereti hangoztatni, de én biztosan nem, ez hülyeség.:)

"Hol vannak az ajánlataim? Ez a nőkre érvényes?"

Igen, ez van, ha túl nagy a kereslet az egyik oldalról.

"hanem azért, mert a két lábad között punci van."

Igen, KÖLCSÖNÖSEN erről szól az egyéjszakás. Bár én személy szerint ennél azért több szempontot is figyelembe veszek, de ha a másik beéri ennyivel, attól nem fogom magam rosszabbul érezni, legyen az ő baja ha nem érdekli kivel fekszik le.

"már korábban is leírtam ugyanezt"

Sajnálom, nincs kedvem végigolvasni ennyi választ, én csak az eredeti kérdésre reagáltam.

"most akkor gáz vagyok?"

Nem vagy gáz, mint ahogy az se gáz, aki havonta lefekszik valakivel. Nem vagyunk egyformák szerencsére.

2019. szept. 20. 19:40
 49/71 A kérdező kommentje:

Tehát elolvastad a reakcióm, amit ott felvetettem, szerinted minden oké, nem vagyunk egyformák és kész?

Értem, köszönöm a hozzászólásod. Kezdek letenni róla, de remélem nem mindenki ilyen.

2019. szept. 20. 19:47
 50/71 anonim ***** válasza:

"de remélem nem mindenki ilyen."

Ne aggódj, nem mindenki ilyen elfogadó.:D

2019. szept. 20. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!