Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem, folytassam vele a dolgot? 20 L
Figyelt kérdés
Baráti körben ismertem meg egy fiút, mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak, ez már az első percekből kiderült. Azonosak az érdeklődési köreink és mindig megnevettet, de hazudott nekem a méretével kapcsolatban. Azt mondta hogy neki 18 cm-es a pénisze, aminek örültem, mert én attól a mérettől felfele megyek csak el. De mikor együtt voltunk, kiderült, hogy csak körülbelül csak 15-ös lehetett a pénisze. Más lány is esett ilyen jellegű hazugságba? Érdemes lenne folytatni vele a dolgot?2019. márc. 24. 11:19
11/20 anonim válasza:
Mekkora barlang pin d van ba.d meg
12/20 A kérdező kommentje:
10-es: nem megdugadtam magam, azt hittem az elmondása alapján hogy neki nagyobb...
2019. márc. 24. 12:12
13/20 anonim válasza:
Jaj de nagy kamu ez már megint :D nem unod még, Balázska?
14/20 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ugyanezt kérdezted az előbb férfi szemszögből.
15/20 A kérdező kommentje:
Azt nem én kérdeztem
2019. márc. 24. 12:37
16/20 Mjanos24 válasza:
Nem a hosszúsága számít a vastagsága és le vagy fel körbül!
17/20 anonim válasza:
Bocsánat, de mi van a hüvelyedbe 18cm- től feljebb/beljebb? Mit ingerel ott egy 18+ farok?
Kérem "más" nők is irhatnak hogy milyen erógén zóna található 18+ mélyen a punciba.
18/20 anonim válasza:
#17 Hát ez az!Semmilyen!Ez egy nagy baromság,hogy 3 centin múlik egy nőnek a kielégülése.Mondom ezt nőként.Egyébként meg egyértelműen a vastagság fontos.
19/20 A kérdező kommentje:
Kemenyen dugott, de nem elveztem :/
2019. márc. 24. 15:19
20/20 anonim válasza:
A hazugság nem szép dolog. Bár jogod van követelni, az mégis egy unszimpatikus dolog. Emiatt gondolhatta h jól átverem a csajt... A hidropumpás péló növesztés segíthet rajta, de ha én a helyében lennék nem biztos h megcsinálnám egy olyan csaj miatt aki csak a méret miatt van velem...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!