Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hazudott nekem, folytassam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott nekem, folytassam vele a dolgot? 20 L

Figyelt kérdés
Baráti körben ismertem meg egy fiút, mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak, ez már az első percekből kiderült. Azonosak az érdeklődési köreink és mindig megnevettet, de hazudott nekem a méretével kapcsolatban. Azt mondta hogy neki 18 cm-es a pénisze, aminek örültem, mert én attól a mérettől felfele megyek csak el. De mikor együtt voltunk, kiderült, hogy csak körülbelül csak 15-ös lehetett a pénisze. Más lány is esett ilyen jellegű hazugságba? Érdemes lenne folytatni vele a dolgot?
2019. márc. 24. 11:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
méterrel jársz pasizni?
2019. márc. 24. 11:20
 2/20 A kérdező kommentje:
Exemnek lemértük viccből, neki valóban 18 volt, a mostani nem lehet akkora
2019. márc. 24. 11:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha együtt voltatok akkor érezhetted, hogy kielégített vagy sem! Ezt neked kell tudni, nem nekünk!
2019. márc. 24. 11:23
 4/20 anonim ***** válasza:
51%

Add meg neki az esélyt: Kérje le a szemed előtt. Mert ha hülyén méri es ugy kihozza h 18 akkor simán béna

Ha meg az ő mérése is kisebbet hoz ki (lényegesen), akkor átvert, hazudott. Ez esetben dobd AZONNAL.

Megmondom, nekem sem 18 , de elégitettem ki vele olyan lányt is, akit előtte nagyobbal sem tudtak.

2019. márc. 24. 11:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu.Ezt megint férfi írta ki,nő nevében,mert ennyire buta nő nincs a világon.

34/N

2019. márc. 24. 11:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu kérdés! Ordít róla ! 😀

De amúgy már amikor elővette mondani kelet volna “hékás - ez nem 18-as , takarodj”.

2019. márc. 24. 11:44
 7/20 A kérdező kommentje:
5-ös: Te vagy a hülye, ha ilyenekkel jössz.
2019. márc. 24. 11:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj,hogy a válaszadók 99%-a téged néz hülyének.
2019. márc. 24. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Kis csavarhúzó,nagy csavarhúzó,tudta használni,úgy hogy neked jó legyen?

Akkor mi a gond?

Neked ha emberileg szimpatikus egy ember. A mérete fogja meghatározni a továbbiakat?

Ha igen te egy felszínes nő vagy,és megérdemelnéd hogy egy türhő parasztnál,akinek 18 cm legalááb ne jusson több neked.

2019. márc. 24. 11:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Cicám

Élvezted a 15ös kukit.? Ha igen akkor mi a kérdés ..

A másik meg ha neked csak a 18+ kukac a jó

Akkor mi a rákért dugadtad meg magad? Vagy ennyire viszketett a suncikád hogy mind1 csak fsz legyen benne?

Harmadrész nálam a hazugság kizáró ok, bármilyen kontextusban

25N

2019. márc. 24. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!