Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam vele vagy ne?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy 42 éves pasival, én 20 vagyok. Csodás volt, még sosem élveztem ennyire a szexet, mindig is a 30+ korosztályt tartottam a legizgatóbbnak. Rendes pasi, tanult és inteligens, viszont nem tudom, hogy tudna e működni ekkora korkülönbséggel. Megmondom őszintén, kicsit az emberek véleményétől is tartok. Szóbajött már, azt mondta nem csak szexre kellek neki, de nem tudom elhigyjem e. Szerintetek hihetek neki? Mit tanácsoltok? Folytassam vele ezt a viszonyt?2018. aug. 12. 20:00
1/6 October15 válasza:
Hát ha bejön, kedveled akkor miért ne? Már feltéve, hogy nincs mellette családja. :D
2/6 anonim válasza:
Ha mar megdugott, es utana azt mondja, nem csak szexre kellesz neki, azt mar nyugodtan hidd el. Foleg, hogy 42 eves, vszeg mar csaladot akar, nem kalandot...
3/6 anonim válasza:
Mi köze az embereknek a te életedhez?
Ha azzal foglalkozol, mit gondolnak mások, sosem lehetsz boldog.
6/6 anonim válasza:
A legtöbb esetben van családja/másik nője, de persze előfordulhat, hogy egyedülálló. Ezt derítsd ki, mielőtt belemész bármi komolyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!