Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, folytassam vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, folytassam vele vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy sràc 26 éves,én 19

Kb 1,5 hete ismertem meg,teljesen véletlen találkoztunk,aztán megkeresett facebookon,rám irt,beszélgetünk minden nap,pár napja találkoztunk is.

Nem kapkodja el a dolgokat és ez tetszik,nem csókolt meg az első randi után,kedves,aranyos.

Nekem nem volt még soha kapcsolatom,nem régiben volt egy srác akivel azt hittem alakul valami aztán mégse,de azt hiszem már ezen túl vagyok...

Most viszont nem tudom mit kezdjek ezzel a sráccal,mert nem vàlt ki belőlem semmilyen hatást,mondhatni meg csak nem is izgultam amig randiztunk

Érdeklődési körünk teljesen mas

Legfőbb gondom hogy nem tudom hogy akarok e tőle valami komolyabbat vagy sem

Mert ahogy a szavából kivettem ő komolyabb dologra vágyik

2018. márc. 14. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Először mindenképp döntsd el, mit akarsz tőle, különben a sráccal szúrsz ki. Hogyha ez megvan, és úgy döntessz, össze akarsz vele jönni, akkor szépen lassan közelítsd meg, majd valld be neki az érzelmeidet.
2018. márc. 14. 20:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez rendben van,csak nem tudom eldönteni

Valahogy ugy érzem hogy nem az én tipusom és hogy más való hozzám

2018. márc. 14. 20:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Viszont nem ismerem annyira jól még
2018. márc. 14. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!