Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés után még meddig folytassam?
Figyelt kérdés
Miután elélvezett a pasim kézimunkázás vagy szopás után meg folytassam? Vagy rögtön hagyjam abba? egyáltalán honnan tudjam mikor hagyja teljesen abba?
Pasik ti hogy vagytok vele? utána szeretitek "lekezelnek"?
2017. okt. 31. 14:13
1/7 anonim válasza:
Igen utána még egy jó darabig szeretem, ha dédelgetik, de szerintem más is így van vele. Nyugodtan csináld tovább cirógasd, majd ha már nem tetszik neki, akkor úgy is szól, hogy oké átveszem a bohócot most már én.
2/7 anonim válasza:
Utána még egy kicsit dolgozz rajta, de már csak levezetésképp, óvatosan. Aztán ha elég, úgyis elveszem a kezed.
3/7 anonim válasza:
Mi lenne, ha a saját barátodat kérdeznéd arról, hogy neki hogy esne jól? Olyan fura, hogy egyesek simán szájba veszik a másik nemi szervét, de egy egyszerű kérdést nem tudnak neki feltenni.
4/7 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy a pasi is olyan mulya, hogy nem mer válaszolni egy lánynak :D
Mondjuk tényleg röhejes, hogy ennyi kommunikációra nem képesek egyesek...
5/7 anonim válasza:
Folytatsd de csak lassan és óvatosan mert ilyenkor a makk nagyon érzékeny.
6/7 anonim válasza:
Én még kb. 1 percig puszilgatom óvatosan, kicsit szívom még (tényleg nagyon óvatosan!!) utána pedig megyek a "megérdemelt" csókért :D :D 22n
7/7 anonim válasza:
Nekem 1 perc még kb, de szólni szoktam. Volt barátnőm aki abban a pillanatban abbahagyta amikor elkezdtem elélvezni, az kellemetlen volt. Mikor mondtam neki h folytassa, ő azt bizonygatta, h az exe így szerette :D
Hát, szóval, mindenki másképp szereti. Ezért is, mondd a barátodnak, h szóljon, mikor álljon le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!