Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társak, szerintetek sincs rendben, hogy az élettársam az utóbbi hónapokban már csak ritkán akar elélvezni amikor szexelünk? 39/N
akkor diétázz,kezdj el edzeni,aztán ha visszakapja azt a női testet amiben megismert,úgy fog lövöldözni,hogy közben ezt üvölti-
-jövőők,búj eresz alá budapest ááá!
Két kapcsolatomnál fordult elő hasonló, és kb. egy-két éven belül szét is mentünk.
Nekem is rosszul esett, mert olyan érzést keltett bennem, hogy már nem ad mindent bele a kapcsolatunkba, sajnálja rám az energiáját. 36 N
Az évek folyamán szerzett tapasztalatom alapján egy kapcsolatban az egyik legbeszédesebb jele annak, hogy a férfi igazán odaadóan szereti a nőt az, hogy soha nem sajnálja elveszteni a magját a nőért, akár a teljes kimerülésig is, még ha utána jó ideig szinte járni sincs már ereje.
Életem során három személlyel is volt ilyen rossz tapasztalatom, s mindig nagyon megsértettek az ilyen visszafogottságukkal. Úgy éreztem, nem vagyok elég vonzó számukra. De ez már történelem, mert mindhárom kapcsolatomnak néhány hónapon belül vége szakadt. A jelenlegi páromra nem panaszkodhatok. :))) 49/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!