Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokkal többet akar szexelni, mióta elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Ez miért van?
Előtte is csináltuk heti 5-6-szor átlagban, de azóta hogy egy hónapja elkezdtem, simán heti 10-szer vagy többször is talán. Meg sokszor engedném hogy a számba is élvezzen, de szinte mindig a puncimban élvez el azóta.
21/L, 24/F
Már párszor megkérdezted ezt szerintem.
Jobb gumi nélkül, ennyi az egész
Hihetetlen,hogy van olyan,akinek ez nem egyértelmű..
Ebből is látszik,hogy nem vagytok sokan tisztában a szexelés lényegével.Rólad,pl.el nem tudom hinni,kérdező,hogy te élvezed ha dugnak téged..
Azért mert nem kell a Matyikára zoknit húzni és telibe élvezheti a puncid annélkül hogy aggódjon.
Csak arra kell figyelni hogy az első hónapban kell a kiegészítő védekezés
Köszi a válaszokat!
1
Gondolom mások is meg szokták kérdezni.
7
Értem :D
Akik értetlenkednek, azért tettem fel a kérdést, mert nekem fizikailag ugyanolyan (jó) a szex, akár van a farkán óvszer, akár nincs. De gondolom ez férfiaknál akkor máshogy van. Meg azt is szeretem ha a hasamra, számba vagy akkor puncimba élvez, mindegy, mert jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!