Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar sok lány fiatalon, első kapcsolatnál, szüzesség elvesztése előtt fogamzásgátlót szedni?
4 lány ismerősöm is (15-16-17 éves korban) ahogy először lett pasijuk és realizálódott bennük, hogy a párkapcsolatokban van szex, első dolguk volt felíratni gyógyszert, pedig még a pasijuk max kézzel/szájjal elégítette ki őket.
Nekem ez azért fura, mert én most kezdek el először gyógyszert szedni, és 4 éve vesztettem el a szüzességemet. Akkor mindig óvszerben gondolkodtam.
Hol látják ezt az ilyen fiatal lányok, hogy gyógyszert kell felíratniuk úgy, hogy azt sem tudják, milyen érzés az, amikor bennük van egy pénisz, ráadásul nem tudhatják, hogy elsőre egy tartós kapcsolatot találtak.
Tudom, hogy jobb ez, mintha nem védekeznének, de most nem ez volt a kérdés. :)
Mert a tinikben nagyon erős a megfelelési kényszer. Márpedig manapság a csapból is az folyik, hogy a gumi szar, kényelmetlen, a fiúknak csak úgy élvezhető, a nőknek meg csak úgy tökéletes a szex, ha nincs óvszer.
Mire elkezdenek szexuális életet élni, már eljutnak oda, hogy még ki sem próbálták, már utálják a gumit.
Én sem tartom helyesnek egyébként, bár még mindig inkább ez, mint a "véletlen" terhesség. Nekem anno 15 évesen teljesen alap volt (és a nálam idősebb páromnak is), hogy óvszerrel védekezünk.
Mert divat tiniribinek lenni. Menő ha dugsz, vagyis téged dugnak, és menő ha gyógyszert szed valaki. Szerintük....
Nem tudom. 25 vagyok. 17 évesen osztálytársam fennhangon mondta hogy juttassák eszébe hogy be kell venni a gyógyszert. Ez szerintem extra gáz. Én soha nem beszélnék ilyenről. Nem szedek /soha nem is szedtem tablettát, de soha nem mondtam ilyesmit ismerősöknek hogy "elegendő gumit hoztunk".
A nemi élet két emberre tartozik. Gáz a másik képébe nyomni privát dolgokat.
Az előfordulhat, de nem túl gyakori. De ha szedni szeretnél gyógyszert szedj, csak nem értettem sokan miért csinálják, de ez pl egy jó indok. :)
Én most kezdem el szedni, de 16 évesen amikor az első kapcsolatom volt nem akartam egyáltalán.
Mert ez az amit a nagyok csinálnak és így már ők is nagylányosnak érzik magukat. Sok ilyen osztálytársam volt. De sokan csak a pattanásokra szedték... Csak nézz végig a mostani 13-16 éveseken, egy tonna vakolat az arcon, majdnem hasig kivágott póló, magassarkú cipő. Mert azt látják, hogy az idősebb lányok ezt csinálják, és ők sem akarnak kimaradni a buliból, mert ugyebár az nagyon gáz, hogy 16 évesen még szűz vagy.
De a srácok ugyanúgy hibásak, mert nőt a péniszük még nem is látott, de már utálják a gumit, szóval, vagy gumi nélkül vagy sehogy, a lányok meg nem akarnak 16 éves szüzek maradni, szóval mennek tablettázni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!