Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért akar sok lány fiatalon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar sok lány fiatalon, első kapcsolatnál, szüzesség elvesztése előtt fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

4 lány ismerősöm is (15-16-17 éves korban) ahogy először lett pasijuk és realizálódott bennük, hogy a párkapcsolatokban van szex, első dolguk volt felíratni gyógyszert, pedig még a pasijuk max kézzel/szájjal elégítette ki őket.

Nekem ez azért fura, mert én most kezdek el először gyógyszert szedni, és 4 éve vesztettem el a szüzességemet. Akkor mindig óvszerben gondolkodtam.

Hol látják ezt az ilyen fiatal lányok, hogy gyógyszert kell felíratniuk úgy, hogy azt sem tudják, milyen érzés az, amikor bennük van egy pénisz, ráadásul nem tudhatják, hogy elsőre egy tartós kapcsolatot találtak.

Tudom, hogy jobb ez, mintha nem védekeznének, de most nem ez volt a kérdés. :)

2016. márc. 16. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem szeretnék igazán, de terhes lenni még inkább nem szeretnék. Mindegy, a legbiztosabb módszer, ha nem szexel az ember, akkor tuti nem lesz terhes:D
2016. márc. 16. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Vannak, akik muszájból szedik, mert túl erős a menzeszük, vagy rendszertelen és a gyógyszerrel állítják be.

Másrészről, szerintem rettentően gáz, hogy sok 15 éves csaj kezd el hormonokat szedni, "mert a többiek is így csinálják". Divat.... Furcsa, de így van. Hallják egymástól, így ők is elkezdik.

2016. márc. 16. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Mostanában inkább divat lett sajnos. Viszont azt is megértem, aki azért kezdi el, mert nagyobb biztonságot akar! Ezt ő irányítja, az óvszer mellett így tuti nincs gond! Nem kell az ambulanciára menni tablettáért, ami sokkal károsabb.

Amúgy sajnos a fiúk is képesek menet közben levenni a gumit, addig piszkálni, hogy próbálják ki nélküle, hogy nem bírják azt stb. hatnak a lányokra, ők pedig nem akarnak.

Valóban sokaknak a panaszokra írják fel, ahelyett ,hogy kezelnék és tisztességesen kivizsgálnák őket. Bár a lányok se nagyon akarnak vérvételre járni (környezetemben vannak fiatal lányok, van amelyik sose volt még, évente se járnak rákszűrésre!), hát még a 3 pontos hormonmérésre, a működési elvet se tudják, cukorkaként szedik...

2016. márc. 16. 20:28
 14/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy szerencsém volt, mert a barátom nagyon megértő, és sose erőltetett semmit :). Én döntöttem úgy, hogy gyógyszert szedek, de hosszas gondolkodás után, leginkább azért, mert óvszer mellett mindig féltem, hogy esetleg mégis terhes vagyok. Alaposan utánanéztem a dolognak, és anyukámmal is megbeszéltem a dolgot, meg elmentem nőgyógyászhoz, de így is csak később mertem elkezdeni szedni, de egyáltalán nem bántam meg. Szóval én meg tudom érteni azokat, akik inkább biztonságban érzik magukat tabletta mellett, ez személyes tapasztalat, de furcsának tartom, ha valaki divatból szedi, ráadásul én ilyenről még nem is hallottam. De teljesen el tudom hinni, hogy így van, látva az átlag-tizenéveseket.
2016. márc. 16. 21:04
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Pont a héten írattam fel magamnak tablettát, mert érzem, hogy közeleg az elsô alkalom.

18 éves vagyok, a barátom 19. Meg is beszéltük, hogy védekezni kell, de mégis félnék attól, ha csak gumival tennénk. A véletlen balesetek engem is az ôrületbe tudnának kergetni. Nem szeretnék a szüzességem elvesztése mellett azon parázni, hogy biztosan minden rendben van-e a gumival. :)

És persze elég gyakran kívánjuk meg egymást, ami miatt többször annyi pénz menne el gumira, mint így tablettára.

És kényelmesebb is, hogy nem kell folyton gumiért nyúlni, hanem elragadhat minket a hév. :)

Egy harmadik ok pedig az, hogy szeretném intimebbé tenni a pillanatot azzal, hogy ténylegesen az ô bôrét érzem magamban. Az rendben, hogy nem tudhatom, milyen érzés gumival, de mégis a tudat, hogy most a bôrével simogat, az sokkal finomabbá teszi az együttlétet.

Szóval ezek a mai fiatalok nem csak megfelelési kényszerbôl teszik ezt, és nem csak az igazi felnôtt nôkre szeretnének hasonlítani, hanem nekik is van rá okuk (többnyire). :)

Nem mellesleg sok ilyen idôs lány már inkább számít nônek viselkedésileg és gondolkozásmódban. :)

2016. márc. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!