Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy ha valaki tini kortól fogamzásgátlót szed akkor akár később mikor felnőtt lesz és akarna gyereket akk már nem lehet? Hallottam h valaki így járt ezért kérdezem, és elvileg ezért nem lehet már mert sok gyógyszert szedett!?
Tudod, abszolút lehetetlen olyan kísérletet végezni, hogy egy adott személynek hogyan alakul az élete, ha SZED hormonális fogamzásgátlót és hogy alakul, ha NEM SZED. Innentől kezdve minden, amit a tablettának tulajdonítanak, puszta feltételezés.
(Egyébként 16 éves koromtól szedtem - nem éppen alacsony hormontartalmú - fogamzásgátlót és eddig négyszer estem teherbe.)
Ezt nem lehet 100%ra tudni mert van aki sose szedett semmit és mégse esik teherbe. Van aki a tabletta rendes szedése mellett mégis terhes lesz. Ez adottság kérdése és hormonrendszer függvénye. Van akinek simán magához tér, van akinek nem.
A nővérem 12évig szedte megszakítás nélkül (ebből 4év diane volt) és kb fél év kellett.
Anyukám a bátyám előtt nem szedett semmit, mégis 2 évbe telt, gyógyszerrel sikerült. Utána szedte a fogamzásgátlót, abbahagyta és elsőre sikerült a nővérem. Én egy kihagyott szem eredménye vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!