Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elitélendő ha egy 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha egy 21 éves lány már 9 pasival lefeküdt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel néhány hete vagyunk együtt és a minap felmerült ez a téma. Azt mondta 9 pasival feküdt le eddig (velem együtt). Én kicsit sokallom ezt a számot, pláne úgy, hogy egy tündéri lányról van szó. Valóban sok vagy csak én látom "rosszul" ezt a dolgot?

2018. dec. 19. 15:15
1 2 3 4
 31/36 Rockarc ***** válasza:
36%

Eedekesebb valaszok lettek volna, ha ugy teszed fel a kerdest, hogy 21 evesen 9 kulonbozo partner mar soknak szamit?

Igy, hogy odairtad, hogy no az illeto, igy nem sok sporterteke van a valaszoknak, elore boritekolhato, hogy "megkapja a magaet".

42F

2018. dec. 20. 00:29
 32/36 anonim ***** válasza:
33%
Na pont az ilyenek miatt mondjuk azt, hogy "Csak kettővel, de veled a legjobb Drágám!"
2018. dec. 20. 06:06
 33/36 anonim ***** válasza:
69%
Nem elítélendő. Megsüvegelendő. Alamuszi tündéri lányka nyuszi nagyot ugrik.
2018. dec. 25. 04:49
 34/36 anonim ***** válasza:
36%

"De amugy sztem inkabb legyen valaki tobbel es tapasztaltabb mint egy kettovel es azt sem tudja mi fan terem! Nem a szam a lenyeg, hanem a minoseg"

Kicsit ellentmondasz magadnak, nem? Pont lehet tapasztalatabb, az, aki 2-vel volt, de évekig, mint aki 8-cal, de mind egyéjszakás!

"Egyébként valószinüleg már ki is élte magát, ami neked jó, mert hozzád már hűséges lesz jó eséllyel. Míg én próbálkoztam olyan lánynál, akinek 22 évesen jutott eszébe, hogy szét kéne dugassa magát, mert addig apáca volt kb. Szóval ne ítéld el a csajt, hanem próbáld megtartani, annál nagyobb siker lesz majd neked is, ha sikerül."

Ugye ismered azt a mondást, hogy kutyából nem lesz szalonna? A kiélés egyébként is pejoratív kifejezés. Meg mi az, hiy próbélja megtartani? Ha annyira kiélte magét, akkor nem tervez sehova sem elmászkálni már, nem? Ha menni akar, akkor meg nem marasztalni kell, hanem ráadni a kabátot!

Egyébként pont az ilyen cuki kis lányok a legnagyobb férfivalók, akik játszák a szendét, közben meg.. Ja és nő vagyok, tudom miről beszélek, rengeteg ilyen van az ismeretségi körömben.

2019. febr. 8. 18:26
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Szia egyaltalan nem. Egeszsegedree:)
2019. márc. 4. 00:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Abszolute nem sok. Addig elvezkenyd meg gyerekes nem lessz:)
2019. márc. 6. 00:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!