Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő ha egy 21 éves lány már 9 pasival lefeküdt?
Eedekesebb valaszok lettek volna, ha ugy teszed fel a kerdest, hogy 21 evesen 9 kulonbozo partner mar soknak szamit?
Igy, hogy odairtad, hogy no az illeto, igy nem sok sporterteke van a valaszoknak, elore boritekolhato, hogy "megkapja a magaet".
42F
"De amugy sztem inkabb legyen valaki tobbel es tapasztaltabb mint egy kettovel es azt sem tudja mi fan terem! Nem a szam a lenyeg, hanem a minoseg"
Kicsit ellentmondasz magadnak, nem? Pont lehet tapasztalatabb, az, aki 2-vel volt, de évekig, mint aki 8-cal, de mind egyéjszakás!
"Egyébként valószinüleg már ki is élte magát, ami neked jó, mert hozzád már hűséges lesz jó eséllyel. Míg én próbálkoztam olyan lánynál, akinek 22 évesen jutott eszébe, hogy szét kéne dugassa magát, mert addig apáca volt kb. Szóval ne ítéld el a csajt, hanem próbáld megtartani, annál nagyobb siker lesz majd neked is, ha sikerül."
Ugye ismered azt a mondást, hogy kutyából nem lesz szalonna? A kiélés egyébként is pejoratív kifejezés. Meg mi az, hiy próbélja megtartani? Ha annyira kiélte magét, akkor nem tervez sehova sem elmászkálni már, nem? Ha menni akar, akkor meg nem marasztalni kell, hanem ráadni a kabátot!
Egyébként pont az ilyen cuki kis lányok a legnagyobb férfivalók, akik játszák a szendét, közben meg.. Ja és nő vagyok, tudom miről beszélek, rengeteg ilyen van az ismeretségi körömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!