Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elitélendő ha egy 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha egy 21 éves lány már 9 pasival lefeküdt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel néhány hete vagyunk együtt és a minap felmerült ez a téma. Azt mondta 9 pasival feküdt le eddig (velem együtt). Én kicsit sokallom ezt a számot, pláne úgy, hogy egy tündéri lányról van szó. Valóban sok vagy csak én látom "rosszul" ezt a dolgot?

2018. dec. 19. 15:15
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
80%
Le van szarva hánnyal feküdt le. Te is meggépteltél volna már 30 nőt, ha tudtál volna.
2018. dec. 19. 15:17
 2/36 anonim ***** válasza:
17%

Ne nyafizz, hanem tiplizz!

A 10 szép kerek szám, majd én kussolok vele, hogy sok-e vagy pont elég! :D

3/36 anonim ***** válasza:
15%
Ezek szerint a 8 nem volt sok, mert különben nem feküdtél volna le vele. Egy ide vagy oda meg mindegy.
 4/36 anonim ***** válasza:
26%
Én még 21 évesen nem is smároltam, amúgy nem sok.
2018. dec. 19. 15:18
 5/36 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindegy? Ha ezen fogsz rágódni, akkor rámegy a kapcsolat. Amúgy meg ha csak eggyel feküdt volna le, most azon izgulnál, hogy mikor jön rá, hogy még ki szeretné élni magát.
2018. dec. 19. 15:20
 6/36 anonim ***** válasza:
11%
Tudod hogy amit a nő mond azt meg kell szorozni kettővel? Tehát legalább 20 férfi rakta már meg a csajodat.
2018. dec. 19. 15:20
 7/36 A kérdező kommentje:
Oké, látom felejtős az értelmes válasz.
2018. dec. 19. 15:21
 8/36 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem sok, nokent irom. En nem tervezem ennyivel, de az elet ki tudja mèg mit ad ? A ferfiaknak meg 50 vagy annal tobb novel is lefekszenek es nekik ez megsem sok , hanem inkabb jo dolog 😀 De amugy sztem inkabb legyen valaki tobbel es tapasztaltabb mint egy kettovel es azt sem tudja mi fan terem! Nem a szam a lenyeg, hanem a minoseg. Egyebkent ha szeret teged, akkor nem ezen fog mulni. Koncentralj a jelenre es ne a multon ragodj!
2018. dec. 19. 15:24
 9/36 anonim ***** válasza:
47%
Én 21 évesen már kb 15-nél jártam. Jól éreztem magam a bőrömben, nem éreztem cikinek, és nem kötöttem senki orrára, hogy elítélhessen. Meg amúgy is, kinek mi köze hozzá?
2018. dec. 19. 15:25
 10/36 csigabigaa ***** válasza:
18%

Hát szerintem sok😃

Egyszer régen azt mesélték nekem, hogy ha egy nő 5-nél több pasival volt, akkor az már nem valami jó :D

A gáz az h még csak 21.... amugy meg a mai világban ezen nem csodálkozom. Gusztustalan amit ma a nők művelnek de tényleg. Semmi tartás, áhh nem is mondom. Fúj.

Ja 27 éves nő vagyok!

2018. dec. 19. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!