Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert elítélendő ha egy fiu 18 évesen Szűz?
Figyelt kérdés
Miert iteli el a társadalom azt a fiút aki 18 évesen nem volt meg nővel? Es miert nem itelik el a 18 eves Szűz lányokat? (Utóbbira tudom a választ de a valaszotok is erdekel)2017. okt. 25. 22:46
1/5 anonim válasza:
Mint 18 eves szuz lany,aki nem volt parkapcsolatban, szerintem egyaltalan nem elitelendo. Valaki nem feltetlenul igenyli a parkapcsolatot. Vannak olyan osztalytarsaim/barataim, akik csak azert vannak parkapcsolatban, mert szerintuk gaz szinglinek lenni. Ez hulyeseg. Egy ertelmest lanyt a szemelyisegeddel fogsz meg (persze, ha apolt es igenyes vagy), nem pedig a teljesitmenyeddel.
2/5 anonim válasza:
Kit érdekel, ki mit ítél el?
Aki elítél, valószínűleg ő sem szexelt még soha. Csak ha téged kiröhög, kevésbé érzi magát cikinek.
Ha te még nem érzed elérkezettnek az időt, vagy nem úgy jött össze, ne pánikolj. Össze fog jönni. Csak ne görcsölj rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Elérkezettnek erzem az idot nem azzal van a gond csak nincsen kivel es hat megy folyamatosan a "farokmeregetes" hogy ki hany nővel volt, en meg benyogom Hogy Szűz vagyok. Na ilyenkor jon a hidegzuhany. Hazudni meg rosszul tudok
2017. okt. 25. 23:03
4/5 anonim válasza:
Mert nem Bak vagy Vízöntő,esetleg Mérleg.
5/5 anonim válasza:
Nem elítélendő. Nem kell siettetni. Majd eljön az ideje :))
A társadalom meg nyalja ki a s_ggemet, elvileg mondják az ilyen hőzöngéseket, gyakorlatilag meg nem érdekel senkit a magánéleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!