Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha 26 évesen egy 17 éves sráccal járok? (Meleg kérdés)
nem.
Nem ítélek el semmi ilyet, van ez heteró pároknál is.
A melegség pedig addig nem bűn amíg nem nyilvános. Utánna rossz példa és provokatív, az olyat pedig büntetni kéne...
Szerintem nem.
Az pedig hülyeség, hogy ha nyilvános akkor bűn. Alapból az ilyen otthonra való, de a heteróknál is, én sem fogok egy tömött buszon nyalakodni a pasimmal, de pl a kezét fogom az utcán és nem zavar, ha két fiú mondjuk megy az utcán kézen fogva.
19/L
nem
meg szerintem ti jobban is megértitek egymást a korkülönbség ellenére is,hiszen fiúk vagytok, mint egy heteró pár. Bár nem tudom, ez nálatok, hogy működik.
Meg nektek amúgy is nehezebb párt találni (szerintem), hiszen még egy srác vagy csaj oda megy egy másik neműhöz és bepróbálkozik fényes nappal az utcán, akkor max. elhajtják. De a ti esetetekben ezt már rizikós lenne bejátszani.
Szóval nem. Örüljetek egymásnak!
23/L
Egyik volt osztálytársnőm 14 évesen egy 41 éves pasival "járt" akinek gyerekei is voltak már.
Ennyit a heterókrol akik jönnének ítélkezni.
Mellesleg irigylem a barátod... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!