Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elitélendő ha egy 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha egy 21 éves lány már 9 pasival lefeküdt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel néhány hete vagyunk együtt és a minap felmerült ez a téma. Azt mondta 9 pasival feküdt le eddig (velem együtt). Én kicsit sokallom ezt a számot, pláne úgy, hogy egy tündéri lányról van szó. Valóban sok vagy csak én látom "rosszul" ezt a dolgot?

2018. dec. 19. 15:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon sok, és igen elítélendő.. a barátnőd már ne is haragudj de elég nagy ribi..ezek szerint szereti a szexet és szeret sokat váltani.. vagy te ezt hogyan neveznéd? gondolkodj el ezen
2018. dec. 19. 15:26
 12/36 anonim ***** válasza:
10%
9 pasi és 21 éves, számold ki.. ha jó 18 évesen kezdte az ipart, akkor 3 év alatt az 9 férfi, vagyis veled 10, azaz fél évente 1 pasi, de akkor semmi szünet nem volt köztük, tehát ha 18 évesen kezdte akkor gyorsan váltogatja a férfiakat, ha korábban akkor meg lehet h könnyű vérű és sokat enged.. én szerintem ez egy kicsit sok 21 évesen
2018. dec. 19. 15:28
 13/36 A kérdező kommentje:
16 évesen kezdte, akkor volt 2 pasi neki, utána 17 éves korátol lendült be .
2018. dec. 19. 15:31
 14/36 anonim ***** válasza:
17%
Egy kis ku-rva. De ezt te is tudod. Különben nem írtad volna ki.
2018. dec. 19. 15:33
 15/36 anonim ***** válasza:
8%
Ha nekem is meg volt a csaj, akkor nem ítélem el.
2018. dec. 19. 15:40
 16/36 anonim ***** válasza:
63%

Bárki bármit mond 16 évesen, hogy már 2 fiúval volt az szerintem már kicsit sok. Tudom ilyen egy átlagos lány, de akkor is.

A mai átlag, hogy már 15 évesen 2-őn túl vannak és ez nem ilyen közhelyes túlzás, hanem ez van. Mindenki azt tesz amit akar, de ez igen is mutatja, hogy a ragaszkodás és hogy valakivel különös módon találnak egymásra, az bizony hiányzik belőle. Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben, mikor hallok egy 17 éves lányt aki már 7 sráccal volt együtt és mondogatja, hogy "mostani szerelmem, a 3. szerelmem..." Miről beszélsz te? Milyen szerelem? Tudod te mi az egyáltalán? És ez itt a gond.

Itt nem az a kérdés, hogy sok e, vagy elítélendő e. Hanem, hogy te elítéled és neked sok e? Nekem 21 éves lánynál 9 szexuális partner, ami mellett még nyilván volt több csók, vagy esetleg csak orál is már sok. Nem vészesen, de számomra sok. Mert ezek szerint pár havonta valaki járt a szájában és igen, ettől az ember úgy érzi, hogy akkor én is csak egy vagyok számára a sok közül és azt is mutatja, hogy oda könnyen be lehet jutni.

Persze mindenki másmilyen és más a fontos neki. Nekem fontosak az érzelmek és igen, a komoly érzelmek, én ha összejövök egy lánnyal, akkor már úgy jövök össze vele, hogy bármi lehessen belőle. Úgy értem, hogy nem rögtön el akarom venni, de csak akkor megyek bele, hogy ha a jövőben még arra is sor kerülhet, szóval én sohasem csak a vak világba szórakoztam. Bocsánat, hogy ha valakinek nem tetszik, hogy a partneremtől ugyan azt várom el, mint amilyen én vagyok! És ez nem álszentség, meg elfojtás, hanem nekem férfiként is fontos az érzelem. Persze annyit megtanultam, hogy olyan mély, tiszta és őszinte érzelmet azért ne várjak egy lánytól mint amire én képes vagyok, szóval valamennyire én is megalkuvó lettem. Példának én attól kivagyok mikor egy lány az orgazmusa alatt, vagy után mondja nekem, hogy szeret. Ez a szeretet? Attól szeretek valakit, mert orgazmust okozott nekem? A szeretet nem erről szól.

Viszont pont az én ilyen felfogásom miatt gondolom máshogy, mint sokan mások. De mint mondtam, nem is az én látásmódomnak kell érvényesülnie másnál, nálad sem kérdező. Ezt mindenkinek tudnia kéne, hogy ő hogyan látja a dolgokat, mi jó neki és kivel tud azonosulni. Én nem török pálcát azok fölött akik csak a kéj miatt létesítenek szexuális kapcsolatot, nyilván azt teszik ami nekik jó. De én azzal nem tudok azonosulni és nyilván olyat keresek párnak akivel tudok. Illetve rossz szó rá, hogy keresek, mert az emberben kialakul egy kép és elkezd érezni valamit és majd később sül ki, hogy egyeznek e ténylegesen vagy sem. Én most momentán esélyesnek tartom, hogy megtaláltam ezt a lányt, bár azért derülnek ki dolgok, meg buknak már ki az önzőségek, de még nem vészes. Bár az a szex végén lévő szeretlek sajnos itt is meg van.

2018. dec. 19. 16:05
 17/36 anonim ***** válasza:
27%

Nagyjabol evente 2 ferfi... hat... nem ugy tunik mint aki a tartos kapcsolatokat kedveli mert nem az az atlagos hogy fel evente masik parja van az embernek.

Nem mondom hogy elitelendo, de szerintem sok.

En felesegem 23 es en vagyok neki a masodik es nekem is o a masodik.

Elozo baratnomnek 20 evesen en voltam a 3. ha jol emlekszem. Meg ez is messze van a 9tol.

2018. dec. 19. 16:07
 18/36 anonim ***** válasza:
48%
Ne már, ennyire szűklátókörűek nem lehettek. 9 pasi nem sok és kész. Kár rajta agyalni. Ha veled van, akkor veled van, ha meg nem akar veled lenni, nem lesz, ha 1 pasival feküdt le, ha 70-nel...
2018. dec. 19. 16:11
 19/36 anonim ***** válasza:
63%
Szánalmasak vagytok, nem teljesen tökmindegy mennyi? . Akár hazudhatott is felfelé és lefelé is. Akinek kevesebb volt az irigy vagy prűd, akinek több egészségére. Kedves kérdező :dolgozd fel, vagy keress egy szüzet. Pffff.
2018. dec. 19. 16:19
 20/36 anonim ***** válasza:
63%

Feleség 23 évesen.. Ne csodálkozz ha 30 korára melletted lesz neki 9

🍾

2018. dec. 19. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!