Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elitélendő ha egy 21 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha egy 21 éves lány már 9 pasival lefeküdt?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel néhány hete vagyunk együtt és a minap felmerült ez a téma. Azt mondta 9 pasival feküdt le eddig (velem együtt). Én kicsit sokallom ezt a számot, pláne úgy, hogy egy tündéri lányról van szó. Valóban sok vagy csak én látom "rosszul" ezt a dolgot?

2018. dec. 19. 15:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%
Igen, én elítélem.
2018. dec. 19. 17:22
 22/36 anonim ***** válasza:
36%

Nem lehet véletlen, hogy élvezi az életet? Miért lenne már elítélendő? Ha nem védekezne és lenne már 3 gyereke 3 apától az az lenne, de könyörgöm teljesen be vagytok savanyodva...

Meg gondolj bele, volt 5 pasival egy éjszakás kalandja az 5 szex, de ha volt 1 évig pasija az heti 2-3 szex szorozd már ki mennyivel "használtabb..."

Szerintem fölösleges ezen rágódni, élvezd, hogy nem egy fa darab az ágyban...

2018. dec. 19. 17:42
 23/36 anonim ***** válasza:
53%
Sok fiút zavar, ezért jobb, ha ilyesmiről nem beszéltek. Ő is buta volt, hogy elmondta neked. Szerintem nem nagy durranás, de Magyarországon mindenki szűz lányt akar, aki csak vele fekszik le, persze rögtön első éjszaka, udvarlás nélkül.
2018. dec. 19. 17:47
 24/36 csigabigaa ***** válasza:
11%

Na ne már!! Ezt kikérem magamnak, azért mert nem voltam 9 pasival együtt... azert nem vagyok fa darab :D tényleg ezen múlik?

Prűd sem vagyok, és egy nagy büdös K-sem, nem úgy mint ti... :D

2018. dec. 19. 17:53
 25/36 1112 ***** válasza:
38%
Elítélendőnek nem gondolnám. Egyébként nem hinném, hogy csak kalandot keres, lehet, hogy pl az előzőeknél is pl nem alkalmi vol,t hanem ő tényleg szeretett volna pl többet is, pl együttélés, család; csak pl nem jött össze, mert kiderült, hogy nem illettek össze, nem egymást keresték, úgyhogy inkább külön váltak. Amúgyis, fiatal, még bulizott. Tehát én nem gondolnám gáznak sem. Neki ilyen a felfogása, szereti ezt a bulizást, pezsgést akkor viszont,ha meg nem komolyan gondolta; de amúg ylehet, hogy minddel komolyan gondolta volna, vagy pl azt gondolta , majd ha lefeküsznek, beleszeret; vagy pedig lehet , hog y az előzőekkel még pont ő sem gondolta komolyan,de veled már pl komolyan gondolja; sokféle variáció van.
2018. dec. 19. 17:58
 26/36 anonim ***** válasza:
37%
Nem sok szerintem,lányként írom.
2018. dec. 19. 18:15
 27/36 anonim ***** válasza:
23%
Nrm
2018. dec. 19. 18:19
 28/36 anonim ***** válasza:
83%

Elítélendő ha egy 21 éves pasi már 9 lánnyal lefeküdt? Ugye milyen vagány csávó? Akkor a csajt miért kell elítélni? Mert kereste az igazit? Mert nem alkudott meg félmegoldásokkal?

De rendben van, nézzük más oldalról a dolgot;

21 éves, bakker! Ez az életkor arról szól, hogy hülyeségeket csinálunk, s begyűjtjük az érte járó pofonokat. Hogy próbálgatjuk, feszegetjük a határainkat. Tanulunk a hibáinkból. Ezáltal leszünk azzá, aki vagyunk.

Nem ítélkezni kell, bazkykém, hanem belátni, hogy te sem vagy egy bűn nélkül való erkölcsi fárosz.

2018. dec. 19. 19:02
 29/36 anonim ***** válasza:
77%

Nem, egyáltalán nem az. Te hány csajjal voltál eddig?

Amúgy nekem a férjem az 5., akivel 25 évesen jöttem össze, de az 5-ön kívül volt jó pár alkalmi, akivel csak orál/petting volt.

30N

2018. dec. 19. 21:12
 30/36 anonim ***** válasza:
33%

Hát ha tényleg jó a csaj, akkor ez nem is nagy szám, teljesen normális. Inkább attól függ a dolog, hogy egyéjszakás kalandok voltak, vagy azért volt valami párkapcsolat is? Ha utóbbi, az megnyugtató, szerintem.

Egyébként valószinüleg már ki is élte magát, ami neked jó, mert hozzád már hűséges lesz jó eséllyel. Míg én próbálkoztam olyan lánynál, akinek 22 évesen jutott eszébe, hogy szét kéne dugassa magát, mert addig apáca volt kb. Szóval ne ítéld el a csajt, hanem próbáld megtartani, annál nagyobb siker lesz majd neked is, ha sikerül.

22F

2018. dec. 19. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!