Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha erre szánja magat a lány?
2t éves koráig kitartóan várt.
Egy ideje sík ideg, szabadideje csak éjszaka van.
Már belefáradt párkapcsolat keresésbe, nem is vágyik rá, de testiségre igen.
Szexkapcsolaton gondolkozik, elítélendő?
Nem kérek privátot!!!
Nem böknék rá az első szembejövőre, azért valamilyen szinten kedvelném az illetőt.
Mi a véleményetek?
Miért lenne el ítélendő?
azért mert lány vagy?
Szerinted csak a Pasik kereshetnek szexkapcsolatot? dehát ahhoz is Nő kell
ne legyen lelkismeretfurdalásod
Nem te vagy az egyedüli aki nem akar vagy nincs ideje és energiája tartós kapcsolatra csak alkalmira vagy max tartósabb szexkapcsolatra
24N
Nem elítélendő, de ne csináld! Ha eddig vártál, akkor te nem az a típus vagy, aki képes lenne érzelmek nélkül. Egy szexkapcsolatban is szerelemes lehetsz, pláne szűzként. Tudod hány tapasztalt nővel beszéltem csak innen, aki beleszeretett a partnerébe, és azóta is szenved!? Te még nem is tudod, hogy hatna rád egy intim kapcsolat, nagy eséllyel erős kötődést alakítani ki benned, és el tudnád viselni a pasi meg csak úgy megszakítaná a kapcsolatot vagy mással is összejárna?
És mi garantálja, hogy vigyáz rád szex közben? Ő nem szerelemből fekszik le veled, neki az élvezet a lényeg, és szerinted, ha ő minőségi szexre vágyik, akkor tolerálja majd egy szűz esetleges bénázásait? (Ami egy párkapcsolatban természetes lenne).
Ráadásul, ha itt kérdezed, akkor bizonytalan vagy. Ha tényleg annyira feküdne neked a dolog, akkor már régen egy hasi ágyában lennél.
Másrészt: belefáradtál a párkapcsolat keresésbe? És mikor lesz rá időd? Talán sosem lesz? Ez nem így működik..
#8-nak teljesen igaza van.
Csak azért ne vágj bele, érzelmileg sok veszéllyel jár az ilyesmi. Ezt neked kell tudnod, hogy mennyire tudod elkülöníteni a testiséget a szerelemtől. Persze eleinte még ez lehet viszonylag egyszerű, de aztán minden egyes alkalom után egyre nehezebb lesz(lehet). Én pl sose tudtam.
Gondolj a következményekre, együtt vagytok, kedveled, akár baráti kapcsolat is kialakul esetleg szerelem. Aztán ő talál egy lányt komolyra, te pedig lapát. Vagy természetesnek veszi hogy te csak szexre vagy, így nyugodtan csajozhat, esetleg lehet több ilyen is mint te. Kibírnád ezeket??
Nem ítéllek el én sem, csak jól gondold ezt meg. Nagyon sok szenvedéssel járhat ha érzelmesebb típus vagy.
Ha nem vagy az, akkor viszont hajrá! Nem kell elsorvadnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!