Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha erre szánja magat a lány?
2t éves koráig kitartóan várt.
Egy ideje sík ideg, szabadideje csak éjszaka van.
Már belefáradt párkapcsolat keresésbe, nem is vágyik rá, de testiségre igen.
Szexkapcsolaton gondolkozik, elítélendő?
Nem kérek privátot!!!
Miért beszélsz magadról egyes szám harmadik személyben, mintha másvalakiről beszélnél? Ez nem arra utal, hogy elidegenedsz magadtól? Nem vagyok pszichológus, az bizonnyal többet tudna erről mondani.
Megértelek, a párkapcsolat hiánya nagyon rossz. Ne kérdezd meg, honnan tudom. ;)
Próbáld kielemezni magadban, mi lehet az eddigi kudarcok oka. Egy szakember segítene, mert az ember gyakran nem veszi észre, ami az orra előtt van, vagy olyasmiben keresi a hibát, ami egyáltalán nem probléma.
A szexkapcsolat nem elitélendő, de inkább érett, stabil lelkű embereknek való, különben több lelki sérülést okoz, mint amennyi boldogságot ad. A monogám, érzelmeken alapuló párkapcsolat az, amire szükséged van, de hiszen magad is tudod, azért kerestél eddig is olyat.
Nem az a megoldás, hogy leadsz az igényeidből, hanem tudatosítsd magadban, hogy nem vagy elkésve, csak talán egy kicsit változtatnod kell magadon.
Szakember ennél többet tudna mondani...
Szerintem a lènyeg, hogy ne lovagold be a fèl vàrost. Az az igazi àzsió rontàs. Szóval, ha valakivel ebbe bele akarsz menni, akkor talàlj egy pasit ès csak vele tedd, amit szeretnèl. Màsfelől, 23vagy, egy szexkapcsolattal el lehet húzni èveket is akàr...ez a pàrkeresès szempontjàból idővesztesèg. Illetve az eltelt idő utàn ott àllsz egyedül, igaz, elmondhatod, hogy kièlted magad. Mindezt közel a harminchoz.
Èn nem tennèm, de csak az idővesztesèg miatt, illetve, hogy nem tudnàm nyugodt szivvel azt mondani ismerkedès közben, hogy "àhh, nincs senkim...".
11-es Te lehetsz a párkapcsolatok szakértője!!!
Megértelek, a párkapcsolat hiánya nagyon rossz. Ne kérdezd meg, honnan tudom: Gondolom mert neked sincs,de okoskodni tudsz.
Ez a legjobb része a bejegyzésednek: A monogám, érzelmeken alapuló párkapcsolat az, amire szükséged van, Te már azt is tudod mire van szüksége.
van ám önbizalom:Szakember ennél többet tudna mondani
Szabályosan nevetés nélkül nem lehet kibírni,akkora marhaságokat hord össze némelyik ember!!! Arról nem is beszélve hogy mindenki saját magából ki indúlva írja azt amit ír.
én is teljesen egyetértek a 8-assal
Érzelmesebb lány lehetsz, ha "eddig kitartóan vártál". Én is ilyen vagyok, mint te, és nem tudom elkülöníteni a szexet az érzelmektől. Kb. fél éve vesztettem el a barátommal, és miután ez megtörtént, olyan szintű kötődés alakult ki bennem felé, amiről korábban nem is hittem, hogy létezik.
Előtte nekem sem volt komoly kapcsolatom, én is nehezen viseltem, de így visszagondolva megérte várni.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!