Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg egy nő simán tarthat műfaszt, vibrit, addig ha egy pasi műpinát tart akkor az elitélendő, akkor ő egy lúzer?
azért mert itt olvasol néhány véleményt szűz fiúktól, attól még nem világosodtál meg.
Amit írsz az csak 2-3 itteni ember véleménye.
Ez valóban elég érdekes dolog. Miközben a férfiakról általános nézet, hogy többet maszturbálnak. (Valószínűleg igaz is.)
Szerencsére én ott tartok, hogy a feleségem és én dildot, és műpuncit is tartunk és ezekkel egymáson is játszunk akár. ;) 27/F
Ezt az életben is tapasztalom.
Kollektíven elitéljük, mi emberek az olyat aki művaginát tart. Bagy legalábbis a női társadalom.
(Persze vannak akik nem, ahogy egyesek a pedofiliát sem, de érezhető a társadalom véleménye)
Jó ezt kicsit tényleg hülyén fogalmaztam meg, de nyílván létezik külön női és férfi társadalom IS, melyek a társadalom subredditjeie...
De amúgy én feminista vagyok és főleg humanista.
Mi olyan hihetetlen abban, hogy női társadalmat írtam?
Amikor élőben erről beszélgettem 6 lánnyal és rajtam kívül 2 fiúval, akkor mi férfiak természetesen védtük az igazunkat, hogy ugyanolyan mint a műpénisz, de a lányok azzal érveltek, hogy ez a női nem megszégyenítése és hogy a pasiknak van keze is, nekik erre nincs szükség mert kiverhetik... És, hogy felesleges hogy a művagina élethű.
No de a nőknek is van keze és van élethű vibrátor, stb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!