Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy amíg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amíg egy nő simán tarthat műfaszt, vibrit, addig ha egy pasi műpinát tart akkor az elitélendő, akkor ő egy lúzer?

Figyelt kérdés

2017. nov. 8. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Nem ítélem el, és nem tartom cikinek. Persze ha az egész szexuális életedet ezzel az eszközzel töltöd és meg sem probálsz nőt keresni, akkor elég elszomorító és részbe antiszociálisnak festesz.

Nekem nem volt ilyen eszközöm, valahogy sosem volt rá szükségem, képesnek éreztem magamat, hogy mindig találjak csajt magamnak, még akkor is ha kicsit nagyobb kihívás ágyba vinni. Valahogy szeretek ismerkedni, flörtölni lányokkal, utóbbi néhány évben rengeteget tanulva, hogyan kell bánni velük. Mióta megismertem a hús-vér puncit azóta a maszti sem érdekel.

2017. nov. 8. 16:20
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Akkor vegyél magadnak egy műf....szt te is lol.

Nem kell ebbe így belerokkanni lelkileg.

2017. nov. 8. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező,nyugodtan vedd meg magadnak a hőn áhított műpinát.Nem fogja megtudni senki sem.
2017. nov. 8. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
én kiprobálnék egy műpuncit,mégis milyen lehet
2017. nov. 8. 17:48
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Amiért nő létére "rib.@nc", aki ezzel-azzal szexel, férfinél meg máshogy ítéli meg a többség.
2017. nov. 8. 18:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, na végre egy jó válasz!
2017. nov. 8. 18:16
 17/19 anonim válasza:

10: szerintem azok a lányok totál hülye feminácik voltak. Nincs igazuk. :D

Amúgy szerintem se igazságos ez a kettős mérce, de ugyanúgy az se, hogy egy nő nem szexelhet annyit, mint egy férfi, mert a társadalom ler****cozza.

2017. nov. 8. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ezt az életben is tapasztalom.

Kollektíven elitéljük, mi emberek az olyat aki művaginát tart. Bagy legalábbis a női társadalom. "

Szóval kikértél 6 ember véleményét, akik csoportban is voltak, vagyis ha az egyik kimond egy véleményt, a maradék 5 (hogy ne cikizzék őt) ugyanazt szajkózza. A nők minden téren összefognak ha pasi kioktatásáról van szó.

Majd akkor "Ezt az életben is tapasztalom." mondókát, ha legalább 50-100 emberrel erről beszéltél ÉS nem fiatal csitrikkel.

2017. nov. 9. 09:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Én sokat gondolkoztam, hogy vegyek-e Fleshlight-ot magamnak.

Többek között az itt olvasható vélemények miatt aztán nem vettem meg.

A célom az állóképességem fejlesztése lett volna. Olvasva a gyártó leírását és felhasználók kommentjeit ezzel az eszközzel jól tudtam volna gyakorolni a magömlésem késleltetését.

Ugyanis az eszköz összes változata rendkívül erősen ingerli a péniszt, és aki ezzel sokáig bírja, az élesben is jól teljesít.

Én is azt szerettem volna elérni, ha lesz barátnőm, jó legyen neki, viszont az előítéletek miatt nem vettem meg.

2017. nov. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!