Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esett volna?
A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.
Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....
Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.
Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.
Köszi a válaszokat, rendesek vagytok.
Szakítani fogok, mert ez már rendes kapcsolat nem lesz, meg így nincs is értelme, hogy már a szex sem megy emiatt.
szerintem ez minden csajnak szarul esett volna sajnos. Még akkor is, ha esetleg valahol azt is meg lehet érteni, ha valaki nem szereti, hogy szőrös. De ezt meg lehet mondani normálisan is, nem bunkón, vagy normálisan szépen kérni.
Én is nagyon utálom, ha egy pasi ilyen finnyás. Tökre nem férfias. Volt nekem is ilyen barátom, elég idegesítő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!