Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szex után nem engedte hogy elmenjek a fürdőszobába. Nekem viszont ez rosszul esett. Hogy lehet vele ezt megbeszélni?
Tegnap voltam először nála. Eddig mindig nálam voltunk, a távolság miatt. Miután szexeltünk jó lett volna lezuhanyoznom, mondtam is neki. Azt mondta hogy a konyhába hoz nekem folyèkonyszappant meg törölközőt és a csapnál ott töröljem le magamról a dolgokat. Hát én csak csodálkoztam hogy mi lehet a fürdőben ami miatt nem mehetek be oda... Szörnyen kínos volt. Hogy beszèljem meg vele ezt az egészet? Megbántani nem akarom...
19L
Lehet nem volt kitakarítva, vagy nem volt meleg víz.
De azért nem szükséges minden együttlét után lezuhanyozni sem. :)
Nah ilyet sem hallottam még! Biztosan nagyon kínos volt meg rosszul esett.Nekem erről kb azt jutott eszembe amit a filmekben lehet látni hogy valakit rejteget a fürdőben az illető. :D
Én a helyedben nyíltan megkérdezném ezt tőle hogy miért is nem mehettél be a fürdőbe zuhanyozni! 22/N
23 éves.
Igaz, hogy nem szükséges minden együttlét után zuhanyozni, de mégis csak fura volt hogy a mosogató egyik részében volt egy hús odatéve kiolvadni gondolom, a másik részen meg törölgettem magam...
Valahogy felhozom neki a dolgot. Mindenkinek zöldet adtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!