Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szex után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szex után nem engedte hogy elmenjek a fürdőszobába. Nekem viszont ez rosszul esett. Hogy lehet vele ezt megbeszélni?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam először nála. Eddig mindig nálam voltunk, a távolság miatt. Miután szexeltünk jó lett volna lezuhanyoznom, mondtam is neki. Azt mondta hogy a konyhába hoz nekem folyèkonyszappant meg törölközőt és a csapnál ott töröljem le magamról a dolgokat. Hát én csak csodálkoztam hogy mi lehet a fürdőben ami miatt nem mehetek be oda... Szörnyen kínos volt. Hogy beszèljem meg vele ezt az egészet? Megbántani nem akarom...

19L

2017. jan. 4. 18:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
hát érdekes elhiszem, hogy kellemetlen volt.
2017. jan. 4. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán hozd fel neki a témát és kész, nem kell túlagyalni. :)

Viszont most már kíváncsi vagyok én is, hogy mi vagy ki lehetett az oka.

2017. jan. 4. 18:40
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy valami különös fétise van, szereti a húst, ha kicsit puncis íze van....de viccet félretéve én kinevettem volna és megmondtam volna neki, h most vagy hagy bemenni lezuhanyozni, vagy többet nem lát.
2017. jan. 4. 18:53
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
szerintem nem volt rend ott, de gondolhatta, hogy le akarsz majd zuhanyozni. hogy várhatja el, hogy a konyhába törölgesd meg magad mint egy szakadt kúr va a sarkon. azok szokták így.
2017. jan. 4. 18:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk a fejleményeket:D
2017. jan. 4. 19:04
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Lehet vmi baltás gyilkos és ott tartotta az áldozatát megkötözve. És azért nem engedett be, mert párszor még meg akar dugni téged, mielőtt te is oda kerülsz.
2017. jan. 4. 19:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Uhh es ha pisilni kell? Azutan is a konyhaban kell kezet mosni? Hat engem is zavart volna,sot en bementem volna mar csak kivancsisagbol is:)
2017. jan. 4. 20:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen, szerencse hogy wc-re nem kellett mennem ott...
2017. jan. 4. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
Lehet spórol a vizen és tele volt kulázva a wc-je ... :P
2017. jan. 4. 20:15
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt kérdezted, hogy van-e fürdöszobája????
2017. jan. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!