Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esett volna?
A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.
Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....
Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.
Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.
Hagyd ott a pitsába..
Neki van egy rakás elvárása, hogy te milyen legyél ő meg ugyanezt magától nem várja el, meg te sem tőle. Akkor nincs miről beszélni.
Alapból vicc, hogy nem vele beszéleg hanem itt 😃
Ráment a kapcsolatotok😂Ezen? Nem irigyellek 🙂
# 33
Én se irigyellek téged, ha neked egy ilyen beszólás szeretkezés után természetesnek tűnik egy kapcsolatban.
Nem csak ezen, ha elolvastad volna, amiker írtam, tudnád...
Et csak a betetőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!