Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek is rosszul esett volna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esett volna?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.

Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....

Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.

Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.

2018. nov. 8. 12:36
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgatja a le a válaszokat, de én mindenkit felpontozok.
2018. nov. 8. 13:22
 32/45 anonim ***** válasza:
90%

Hagyd ott a pitsába..

Neki van egy rakás elvárása, hogy te milyen legyél ő meg ugyanezt magától nem várja el, meg te sem tőle. Akkor nincs miről beszélni.

2018. nov. 8. 13:34
 33/45 anonim ***** válasza:
6%

Alapból vicc, hogy nem vele beszéleg hanem itt 😃

Ráment a kapcsolatotok😂Ezen? Nem irigyellek 🙂

2018. nov. 8. 13:36
 34/45 anonim ***** válasza:
93%

# 33

Én se irigyellek téged, ha neked egy ilyen beszólás szeretkezés után természetesnek tűnik egy kapcsolatban.

2018. nov. 8. 13:42
 35/45 A kérdező kommentje:

Nem csak ezen, ha elolvastad volna, amiker írtam, tudnád...

Et csak a betetőzés.

2018. nov. 8. 13:42
 36/45 anonim ***** válasza:
88%
Én közölném vele, hogy akkor nyalja a tükröt, ajtón kívül tágasabb.Bunkó emberrel nem kínlódok feleslegesen.
2018. nov. 8. 15:41
 37/45 xYz232323 válasza:
Jobban jársz ha tényleg rá megy a párkapcsolat, eszembe nem jutna ilyen, esetleg ha nagyon gáz és frankón nyelem már talán szépen meg kérve...
2018. nov. 8. 16:07
 38/45 anonim ***** válasza:
74%
Közölhette volna tapintatosabban is, ha neki 4 napos szőrnél már nincs kedve hozzá. Belegondoltam a helyedbe magam és én is megsértődnék. Úgy érzem a kérdésed alapján, hogy a barátod egy nagyon önző, bunkó tipusu ember és nem csak ezen a téren okoz bánatot, hanem más esetekben is. Szerintem nem szeret téged igazán, mert aki a szívével szeret az képtelen szándékosan bántani a másikat.
2018. nov. 8. 16:27
 39/45 A kérdező kommentje:
Igazatok van, úgy érzem, nekem ez már nem megy, jobb elengedni.
2018. nov. 8. 16:35
 40/45 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bunko akkor már csak a szex miatt van veled. Nem is érdekli hogy mi van. Én bocs@natot szoktam kérni mert volt hogy én is dinka voltam 1 2 dolog miatt. Vagy valamit azért tehetne.
2018. nov. 8. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!