Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esett volna?
A lényeg az, hogy kértem a barátomat szex közben, hogy nyaljon ki, meg is tette, aztán meg beszólt, hogy ha máskor is akarom, előtte borotválkozzak meg normálisan.
Ez nekem elég rosszul esett, azóta nem kívánom vele a szexet, mindig keresek kifogást, 3 hete nem is volt emiatt semmi. Úgy érzem, ráment a kapcsolatunk....
Azt tudni kell, higy nagyon érzékeny a bőröm és minimum kell 5-6 nap, mire újra tudom borotválni, ez van, de ezt mondtam is neki. Mikor együtt voltunk olyan 4 napos volt kb.
Korábbi barátaimat sosem zavarta ez, nem szóltak be.
Nekem is rosszul esett volna. főleg ha még nyers stílusban szól be érte.
Csak kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy neki mindig tükörsima az intim tájéka?
Ő gyantáztat, vagy naponta, két naponta borotválja?
# 28
Te mitől vagy boldogtalan és frusztrált?
Miért nem küldöd el a halál facára?
Sajnos nagyon sok hapsi ilyen. Elvárja a nőtől a tökéletességet, apoltságot, aktivitást, ezzel szemben ő maga meg egy tohonya, undorító, koszos, kanapéseggű barom.
Az ilyet ott kell hagyni. Egy normális férfi meg majd értékeli, hogy mennyi mindent teszel érte. Ez csak egy önző tahó.
Jót nevettem rajta, hogy le lett pontozva a # 25 hozzászólásom, amiben meg mertem kérdezni, hogy a férfi, aki az érzékeny bőrű barátnőjétől elvárná, hogy mindig tükörsima legyet ott, és bántó hangnemben teszi szóvá, ha nem, ő maga vajon nyújtja-e ugyanazt, amit elvár. xD
Valahogy sejtettem a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!