Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul hogy nem elégített ki? Nő
Igazad van, de a pasidat is meg tudom erteni. Ugyanis vizsgaidoszak alatt en is jartam ugyanigy... be-bealudtam kozben...
Qrva gaz, de ez van ;)
32 F
Jogosan bizony.
Én is voltam már olyan fáradt, hogy nem ment volna. Lehet szólni a másiknak, hogy ez van, és akkor nem reménykedik. Szerintem, ha már nekikezdünk, csináljuk rendesen, ne aludjunk el közben. Mert így ez sokkal rosszabb, mint szépen megmondani, mi a helyzet.
Jogosan.
Az a pasi aki szereti a nőjét, az a minimum hogy kielégíti.
Hááát kedves lányok fiúk,
Én soha nem tudatm annyira fáradt lenni, hogy ne legyen kedvem szanaszéjjel nyalni-ujjazni egy puncit.
És 50-es férfiként azt mondom, nem teljesítenünk kell, hanem éelvezetet kényeztetést adni.
És ha fáradtság miatt nehezebben áll fel, higgyétek el, a lány megoldja, hogy felálljon :-) Akkor meg úgyis megy minden a maga utján tovább :-)
nem tudom, szerencsétlen hót fáradt, nekem nem lenne kedvem erőltetni ha belealszik...így nem is kívánnám :D
nekem a szex kölcsönös örömszerzés, de még ha csak az egyikünk van is csak kényeztetve, úgy nincs egyikőnknek sem kedve, hogy a másik csak kényszerből csinálja..ez így nem is izgató és önzőségnek érezném.
persze vannak párok, akiknél ez nem így működik, számomra picit fura, de a lényeg, hogy passzoljanak az igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!