Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan kérném hogy nyaljon ki?
Jogos, de szerintem rosszul választottál!
Kezdésnek egy idősebb, tapasztalt pasit kellett volna választanod, akivel nem lett volna ilyen probléma!
KÉRNI teljesen jogos. Ha nincs hozzá kedve akkor viszont erőltetni nem szabad. A szexet azért csináljuk, mert jó nekünk embereknek. Ha egy pár egyik tagja rosszul érzi magát közben, akkor neki nem jó, ott valami nem stimmel.
Egyébként idővel, türelemmel, szeretettel és kedvességgel csodákat lehet elérni. Ha adsz neki időt, beszélgettek róla és türelmes vagy, eleinte beéred apróságokkal is, pl. hogy csak a hasadat vagy a combodat csókolgassa, akkor lehet, hogy egy idő után már nem lesz probléma az sem amit szeretnél.
Én férfi létemre nem tudnám elviselni, hogy egy nő olyat csinál nekem ami neki nem jó csak az én kedvemért.
Idősebb nálam másfél évvel és nem csak másfél évvel több tapasztalata van
Sok mindent kipróbált és tudja mit szeret
Senkinek nincs joga semmit sem kérni a másiktol. Meg lehet tenni, de nem jog!
Egyébiránt nem férfi a párod, ha nem nyal. Egy valamirevalo férfi imádja a szeretett nöt szájjal kényeztetni. Inkább ez a gond. Hogy nem szerelmes beléd.
Eléggé jogos a kérés mivel a párodtól kéred, és mert mindenkinek jár. Amúgy elég szar már szerintem hogy már a legelső sexnél nem hozza szóba a fiú. Én egész életemben adtam lehetőséget a lányoknak h érezzek a nyelvem és kezem is ha szeretnék.
/26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!