Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadt így ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt így ki?

Figyelt kérdés

Szexeltünk a barátnőmmel, de nem sült ki jól a dolog. Láttam egész nap rajta, hogy ideges, morgós kedve van. Olyankor tudom, hogy jobb kerülni, mert beletud kötni mindenbe. Hát este nagyon akart szeretkezni, és elkezdtük. Szájjal kielégítettem, de az aktus során éreztem, hogy teljesíteni kell, és hamar elélveztem. Erre ő elkezdett szidni, hogy "Miért nem bírsz szólni, ha elmész, te szerencsétlen. Ilyet csak szűz fiúk csinálnak. Hogy lehetsz ilyen balfa.." Sokkolt a dolog, mert az elmúlt 3 évben ilyen probléma nem volt. Régen nem tudtam nem kielégíteni, és ha volt is valami gond, akkor sem ugrott nekem. Elég szarul esett...

24/N, 23/F

2018. jan. 4. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, ha két ember szereti egymást, hogy képes így beszélni egymással. 10 éve vagyok a férjemmel, soha nem mondanánk egymásnak ilyesmit
2018. jan. 4. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem tűnik jogosnak, de ne velünk beszéld meg, hanem vele :)
2018. jan. 4. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Hmm . Jól megraknám a seggét aztán óvszerrel a vagináját .
2018. jan. 4. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy rosszul esett. Mindenkinek lehet rossz napja, de ez még nem lehet ok arra, hogy belerúgjunk abba, akit szeretünk. Másnap szóvá tehetted volna a dolgot.
2018. jan. 4. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfi vagy, akkor itt és most,befejezel vele mindent,és elküldöd melegebb éghajlatra,mert csak rosszabb lesz,ilyenre nincs bocsánat!

Ezt rögtön kellett volna,nem pedig ide ki írni,miért tűröd,hogy igy beszéljen?!

Te is ember vagy!

2018. jan. 4. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akadt ki jogosan, viszont teljesen jogos, ha téged bántott ez a kirohanás. Irtó gáz, ahogy reagált. Megalázó nagyon. Ha velem egyszer így beszélne a párom (azután ráadásul, hogy én mindent megtettem, hogy a kedvében járjak, kielégítettem stb.), én azonnal kiraknám, nem érdekel, milyen napja van.
2018. jan. 4. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Én elővettem volna az Anal Intrudert, aztán hagy sikítson.
2018. jan. 4. 22:52
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Felfoghatjuk úgy is, hogy temperamentumos, de inkább egy hárpia. Sajnos a legtöbb nő ilyen lesz egy idő után, ha rendes pasija van és nem egy gyökér. A fejedre nőnek. Saját tapasztalat. Nálam már elfogyott a türelem és nagyjából ugyanilyen bunkó leszek, ha velem elkezdenek bunkózni. Kiölték belőlem azt az udvarias, figyelmes, kedves és türelmes jófiút.
2018. jan. 4. 22:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, ha ilyen hangnemet megengedne magának a párom, elhagynám. És biztos, hogy ő is engem.
2018. jan. 4. 22:57
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó kis maflás, aztán majd megtanul viselkedni.
2018. jan. 4. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!