Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki ezen a csaj?
Figyelt kérdés
Tegnap este megismerkedtem egy csajjal, felhoztam magamhoz és nyilván meg is dugtam. Minden okés volt, utána mondom neki, hogy jó lenne ha lassan lelépne, mert reggel korán kelek és nem akarom, hogy útban legyen... először azt hitte viccelek, de mondtam, hogy komolyan gondolom, erre elhordott mindennek, hogy mekkora roh.dék vagyok stb stb... :D Vélemény? 20F2017. nov. 8. 22:24
2/18 anonim válasza:
Nem szabad így beszélni a kezeddel
3/18 anonim válasza:
Mennyi vodka után haluzol ilyet a Mátrixban ?
4/18 anonim válasza:
Nem volt ciki az utcán flangálni egy guminővel?
Mellesleg ha ezt valóban megtennéd, egy aljas kis tetű lennél. Remélem egyszer visszakapod...
5/18 anonim válasza:
Az sem volt semmi amikor egy csaj mondott olyat hogy: Bezárt a Miki móka tára mára.
6/18 anonim válasza:
Én éjjelente Batman vagyok. Napközben a gyakorin írogatok.
7/18 anonim válasza:
télleg f_sz vagy és még rosszabb, h büszke is vagy erre
8/18 anonim válasza:
Örülj, hogy csak ennyi és nem öklözött meg.
Suttyó barom voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!