Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan tekintem ribncnak? Szerintetek?
18F
Exemről van szó.(17L)
Sokáig ismerkedtünk az elején és csak ezután jöttünk össze. Mindig mondta hogy szeret,főleg az elején.
DE miután összejöttünk azután 1 héttel egy másik csávóval smárolt ittas állapotban amit nem ő kezdeményezett elvileg. Lehet csak egy csók volt,de a lényeg hogy hagyta magát.
Mikor egyszer elszólta magát véletlenül akkor utána kérdezgettem arról az illetőről. A csajom válasza az volt hogy beduzzogott és nem beszélt velem egy ideig miután erre rákérdeztem. De végül ezt sose mondta el,mástól tudtam meg a megcsalását.
És ez az egy amiről tudok.
De kapcsolatunk közben sose engedett a telefonja közelébe,rohadtsokat hazudott nekem.
Sose mondta el a komolyabb problémáit velünk kapcsolatban. Szakítás után tudtam meg mik voltak velem a gondjai természetesen.
A kapcsolatunk vége felé kb havi 2x találkoztunk,mikor írtam neki hogy találkozzunk akkor elkezdett hisztizni hogy túl sokat keresem...szóval eléggé elhanyagolt és még ő volt fennakadva.
Volt olyan hogy lusta volt visszajönni hozzám a városba a megbeszélt nap.
Mikor szakítottam vele akkor szerintem műsírás volt,és kamu aggódás hogy maradjak vele...mert aztán nem sokkal később át akartam vele beszélni a dolgokat,mentegetőzött,kamuzott,facebookon még le is tiltott.
Tudom kicsit össze vissza van a történet leírva de talán ki lehet bogozni.
R!b.nc: rendszeresen illegeti magát pasiknak, s könnyen oda is adja magát nekik.
Ez a csaj azért ezt a szintet (még a leírtak alapján) nem hozza. Egyszerűen csak egy buta p!c.sa.
#5 akkor miért jött velem össze? 2 hónap ismerkedés alatt csak rá kellett volna eszmélnie hogy nem én kellek neki
És miért hülyített akkor hónapokon keresztül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!