Már nem merek kimenni magassarkúban az utcára, mert parázok azon, hogy ribncnak néznek!?
Tudom, hogy ez nem épp normális dolog, de hogyan "győzzem le" ezt az érzést? :D
Pesti vagyok. Általában csőfarmerhez hordtam eddig. Szeretem a magassarkú cipőket. Ilyesmi fazonúakról volna szó, csak ilyenjeim vannak:
Ha szereted, nem fájdul meg tőle a lábad és tudsz is benne járni (!!!), akkor vedd fel nyudogtan, ez egyáltalán nem ribis, csinos és elegáns.
Szerintem csőnadrághoz is simán fel lehet venni, csak akkor ne lógós felsőkkel kombináld, hanem testhezállókkal vagy blúzokkal.
Arra figyelj, hogy tornáztasd rendszeresen a lábujjaidat, különben egy idő után bütyköd nő és egymásra tolódnak a lábujjaid.
Nem értem, hogy mi baj van a farmernadrág és magassarkú párosítással, szerintem jól tud kinézni.
Amúgy ne aggódj, manapság már mindenért ri bancnak nézik az embert, a cipő számít a legkevesebbet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!