Létezik olyan, hogy valaki egyszerűen NEM TUD megtanulni magassarkúban járni?
Szerintem meg lehet tanulni, ne add fel.
Nyilván néhány alkalom nem elég hozzá. Sokat kell gyakorolni.
Én elég jól tudok magassarkúban járni. De ha egy ideig nem hordok magassarkút, akkor tök bénának érzem magam. Szóval sok idő kell, hogy megszokd.
Sztem a cipő is hibás. Vegyél egy drágább, márkásat, hidd el, ezerszer kényelmesebbek. Habár az egyensúlyodat nem fogja beállítani, de nem töri a lábad, nem fáj a talpad, kényelmes, puha, szinte élmény. A drágább magassarkúim kényelmesebbek mint egy balerina, vagy vékony talpú sportcipő. Ez az amit senki nem hisz el... :)
A másik meg, hogy túl hamar feladod. A problémával amit leírtál, minden nő szembesült egyszer - csak valaki 14 évesen, valaki meg 22 évesen, stb...
Ha egy hétig - hónapig folyamatosan hordanád, megszokná a lábad.
Aki 15 centisben mászkál az is 5 centisben kezdte, és bizony először ezekben a platform csodákban igencsak imbolygás van, utána meg lehet szokni, de nem mindig kényelmes a lábnak, azért kicsit én is irigylem akik kibírnak benne egy teljes napot. Egy estét végig tudok bulizni benne, de azért napokig, nem hordanám, ellenben a kisebb sarkú cipőkkel.
Egyébként biztos hogy jól jársz benne? Mert valaki nem úgy lép ahogy kéne. Elég hülyén is néz ki. Youtubeon vannak videók hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!