Hogy lehet egyszerűen megtanulni magassarkúban járni?
Életem első "sarkas" cipőjét 6.-ban kaptam, törpesarkút, azzal nem volt gond mert vastag tömör sarka volt. Aztán 11.-ben elkértem anyukám magassarkú csizmáját, (10 centis tűsarok fémből) azzal gond nélkül eltipegtem télen (száraz időben), idővel már futni is tudtam benne, ha megláttam párom vagy barátnőm a folyosón. Gondoltam akkor tudok járni, kis kori lábujjhegyen járós mániám használt. Vettem magamnak egy 5 centis a tűsarkúnál kicsivel vastagabb sarkú szandált, mert esküvőre mentünk tavaly nyáron. Itthon egész jól eltipegtem csak csúszott a talpa a járólapon. elvittem koleszba, és gondoltam meglepem párom, kicsíptem magam kimentem a kolesz elé de amint aszfaltra értem éreztem hogy nem csak a járólappal volt gond. 5 lépésből 3x kibicsaklott a bokám. elkezdtem fel alá menni de nem akaródzott, végül eddző cipőben mentem el.
A másik hogy a fent említett cipők között volt egy [link] ilyesmi cipőm, imádtam, de nekem sajna csámpás a lábam mert 5-6 felvétel után már ferde a sarka, mert kifelé lekopik.
Nekem is csámpás a lábam, de nekem ez nem okoz problémát.
Nézd meg ezt a videót és sok-sok gyakorlás. :)
Igen :) a suliban járólapos az egész épület már az udvartól. Az osztálytermek egyedül fapadlósak. És sajna az ilyen talajon úgy totyogok mint egy pingvin. EZ a kifelé erőlködő nő belül félős h elesik mindenki előtt. Ha kimegyek az aszfaltra és olyan a sarok nagyon jól megy. Anyósom szerint igazi nőnek nézek ki olyankor. de hát igen, féloldalasra lejárom a cipőm.
Sajna én még nem találkoztam gumitalpú magassarkú szandállal :) Bár lehet, hogy van, évente 2x megyek ruhaboltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!