Magassarkúban ti is csak aszfalton tudtok menni?
Figyelt kérdés
Megvettem életem első magassarkúját, és elmentem benne sétálni egyet hogy hozzászokjak benne a járáshoz. Úgy tűnt hogy egész jól megy, de aztán olyan rész jött ami nincs leaszfaltozva. Teljesen sima gyalogút, csak éppen földes. Abba minden lépésnél teljesen besüllyedt a cipő sarka, és olyan volt mintha be akarna ragadni, alig bírtam menni. Ez normális, vagy az én bénaságom? Magassarkúban egy lépést se lehet tenni, ahol nincs aszfalt?2014. szept. 4. 09:55
1/8 anonim válasza:
Lehet menni, csak nehezen, mert a sarok vékony, és belesüpped a homokba/földbe.
2/8 anonim válasza:
Ez velem is így van, ha puha a föld, természetes hogy belesüllyedhet a sarka, olyankor próbálj meg ne annyira a sarkára lépni. Másik ellenség a macskakő.
De aszfalton szépen lehet menni.
3/8 anonim válasza:
Ez teljesen természetes.
Belesüpped.
Majd hozzá fogsz szokni, és idővel rájössz hogy inkább maradjon a lapos.
De ez majd 30-hoz közel.
Én csak magassarkút voltam hajlandó felvenni évekig.. aztán egyszer kificamodott a bokám, azóta csak akkor ha nagyon muszáj, mondjuk buliba, vagy valamilyen rendezvényre.
A platform pedig kizárva.
Öszintén szólva uutálom a magassarkút.. kényelmetlen.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Nekem nem kényelmetlen a magassarkú, és remélem, akkor már később sem lesz az. Mondjuk a platformos nekem sem tetszik, akármennyire divat. :) Egyébként ilyen a cipőm, amiről szó van: [link]
2014. szept. 5. 09:16
5/8 anonim válasza:
Miért nem hordasz inkább szélesebb sarkú, fiatalos cipőket? Azok szebbek, kényelmesebbek, és nincs velük olyan gond sem hogy kitörik a bokád vagy nem tudsz valahol közlekedni vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Baj, hogy nekem ez tetszik? Persze nem mindig ebben akarok járni, de vannak olyan alkalmak ahová jól jön. Vagy csak ha olyan kedvem van. :) Ja, és elég sok lány jár ilyenben bokatörés nélkül, én se fogom kitörni.
2014. szept. 5. 09:50
7/8 anonim válasza:
Ha földes úton mész, probálj meg lábujjhegyen menni. Akkor nem ragad le a sarkad, és nem karcolódik. De nekem az a tapasztalatom hogy ha sáros mocsaras talajra tévedek. Akkor meg pont az a jó ha beleszúrom a sarkamat a sárba. Nagyon tud csúszni. és kicsi felületen tud csak meg kapaszkodni. A sarok meg mgkátolja a csúszást. Remélem segitettem. :)
8/8 A kérdező kommentje:
10-27: köszi a tippet, próbálgattam most ebben az esős időben. Hát tényleg stabilabb ha engedem besüllyedni a sarkamat, csak elsőre volt fura érzés. Szerencsére olyan anyagból van a sarok, hogy letörölni is könnyű, nem lesz tőle semmi baja. :)
2014. nov. 18. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!