Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki ezen a csaj?
Figyelt kérdés
Tegnap este megismerkedtem egy csajjal, felhoztam magamhoz és nyilván meg is dugtam. Minden okés volt, utána mondom neki, hogy jó lenne ha lassan lelépne, mert reggel korán kelek és nem akarom, hogy útban legyen... először azt hitte viccelek, de mondtam, hogy komolyan gondolom, erre elhordott mindennek, hogy mekkora roh.dék vagyok stb stb... :D Vélemény? 20F2017. nov. 8. 22:24
11/18 anonim válasza:
Nem vagy roh.adék, csak alacsony az érzelmi intelligenciád.
13/18 anonim válasza:
Egyéjszakás p1csa mit várt? Ha annyira r1banckodik akkor utána ne hisztizzen ha ugy is bánnak vele.
15/18 anonim válasza:
13-asnak
A sógorom 14 éve van együtt a párjával, akivel 1 éjszakás kalandja volt (nem lett terhes a csaj). Szerintem nem ezen múlik.
16/18 anonim válasza:
A csaj helyében jól tökön rúgtalak volna, hogy még munkába sem tudtál volna menni :D
17/18 anonim válasza:
# 13
Végül is tényleg, mit várjon az ember egy hím rib@.nctól.
18/18 anonim válasza:
Ha tudta, hogy csak erre kell neked akkor nem értem mit panaszkodik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!